Arıyorum Tpm Bypass Alinir !

caneryadaefe

Silver Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
450TL BYPASS ALDIM VPN METHODLU FİX YEDİ DOLANDIRILDIM YANİ 300TL PARAM KALDI ADAM AKILLI ÇALIŞAN BİR TPM BYPASS YADA METHOD PAYLAŞIRSA BİRİSİ SEVİNİRİM.

kimden aldın kanka bypassı :D
valla hiç isim verip boşa muhabbet çıkarmak istemiyorum aldım fix yer mi diye sordum yemez dendi 12 saat sonra fixlendi işte işin garibi pc 2. el anakart banlı çıktı uğraşıyorum işte lanet olsun ya afuwin falan öğrendim bu saçma vg yüzünden dolandırılıyorum sürekli falan

valla hiç isim verip boşa muhabbet çıkarmak istemiyorum aldım fix yer mi diye sordum yemez dendi 12 saat sonra fixlendi işte işin garibi pc 2. el anakart banlı çıktı uğraşıyorum işte lanet olsun ya afuwin falan öğrendim bu saçma vg yüzünden dolandırılıyorum sürekli falan
aldığın yerin adı g ile mi başlıyor

bende takipteyim bulursam cevap yazıcam sana tpm yapıyorum diyenlerin çoğunun metodu 2 gün sonra patlıyor

çok sevinirim gerçekten spoofu bile paralı satanlar var anlamıyorum insan biriktirin biraz !

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yakında Ücretsiz paylaşacağım discord adresimize beklerim imzadaki siteden gelebilirsiniz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
300-400 TL'ye TPM bypass bulamazsın 1K 1,50K'ya çıkar bütçeni lifetime spoofer al

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt