caneryadaefe
Silver Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
450TL BYPASS ALDIM VPN METHODLU FİX YEDİ DOLANDIRILDIM YANİ 300TL PARAM KALDI ADAM AKILLI ÇALIŞAN BİR TPM BYPASS YADA METHOD PAYLAŞIRSA BİRİSİ SEVİNİRİM.
kimden aldın kanka bypassı450TL BYPASS ALDIM VPN METHODLU FİX YEDİ DOLANDIRILDIM YANİ 300TL PARAM KALDI ADAM AKILLI ÇALIŞAN BİR TPM BYPASS YADA METHOD PAYLAŞIRSA BİRİSİ SEVİNİRİM.
valla hiç isim verip boşa muhabbet çıkarmak istemiyorum aldım fix yer mi diye sordum yemez dendi 12 saat sonra fixlendi işte işin garibi pc 2. el anakart banlı çıktı uğraşıyorum işte lanet olsun ya afuwin falan öğrendim bu saçma vg yüzünden dolandırılıyorum sürekli falankimden aldın kanka bypassı
aldığın yerin adı g ile mi başlıyorvalla hiç isim verip boşa muhabbet çıkarmak istemiyorum aldım fix yer mi diye sordum yemez dendi 12 saat sonra fixlendi işte işin garibi pc 2. el anakart banlı çıktı uğraşıyorum işte lanet olsun ya afuwin falan öğrendim bu saçma vg yüzünden dolandırılıyorum sürekli falan
devir o devir değil kanka herkes kendi çıkarına bakıyorçok sevinirim gerçekten spoofu bile paralı satanlar var anlamıyorum insan biriktirin biraz !