yani çalışmayn görmedim dahaBazı kişilerde çalışabilir fakat %'liğe vurduğumuz zaman başarı oranının 5-10'u geçeceğini düşünmüyorum. TPM hatasının hesapla veya internet ile bir alakası yok çünkü.
yani çalışmayn görmedim dahaBazı kişilerde çalışabilir fakat %'liğe vurduğumuz zaman başarı oranının 5-10'u geçeceğini düşünmüyorum. TPM hatasının hesapla veya internet ile bir alakası yok çünkü.
proxyle tpm olayını çözemedimAnlasilan valorantin gotu yememis. ulan windows 10 lara tpm getirirsek yarrra yeriz. bir suru kullanicida tpm destegi yok cok para kaybederiz diyip sadece belli basli hile olmasi muhtemel cok fazla ban yemis proxylere tpm zorunlulugu getirmis.
bunu da proxy ip degistiren vpn lerle cozebiliyoruz.
ben ip / mac adress değiştirmeme rağmen alıyorum bu hatayıAnlasilan valorantin gotu yememis. ulan windows 10 lara tpm getirirsek yarrra yeriz. bir suru kullanicida tpm destegi yok cok para kaybederiz diyip sadece belli basli hile olmasi muhtemel cok fazla ban yemis proxylere tpm zorunlulugu getirmis.
bunu da proxy ip degistiren vpn lerle cozebiliyoruz.
biz de cozemedik ama enteresan bir sekilde ise yariyor.proxyle tpm olayını çözemedim
+1 iyi oyunlar dilerimbiz de cozemedik ama enteresan bir sekilde ise yariyor.
çalışıyor ne demek iyi oyunlarÇalışıyorsa çok yararlı bir paylaşım olmuş teşekkürler.