Muhammed1881
Uzman Üye
Hocam ban durumunu da yazsanız ıyı olur
Elbette, herkes istediği yorumu atmak ile özgürdür fakat, 3. parti gibi yazılımlarda kesinlikle hiçbir zaman garanti yoktur. 1 saat içinde olacağını kimse bilemez. Sizde satın alırken dikkatli olunuz ben burada ücretsiz hile paylaşımı yapıyorum, isteyen yan hesaplarında deneyebilir. Zaten yan hesaplarda denemeden, main hesaplarında kullanmalarını tavsiye etmiyorum.Hocam bu oyunda makro kullanılmaz deneyimlendi ve sonuçlandı paylaşımın için teşekkürler fakat ömrü kısa kullanmanızı tavsiye etmem kullanacaksanız 4 dolar klar.gg verin 1 günde istediğiniz ranka ulaşırsınız esp ile makro feci kumar işi ücretli olarakta kullandım dayanmadı hesap haberiniz olsun çöpe gitmesin hesaplarınız
reis logiteche yükledim sıkıntı olur muHocam bu oyunda makro kullanılmaz deneyimlendi ve sonuçlandı paylaşımın için teşekkürler fakat ömrü kısa kullanmanızı tavsiye etmem kullanacaksanız 4 dolar klar.gg verin 1 günde istediğiniz ranka ulaşırsınız esp ile makro feci kumar işi ücretli olarakta kullandım dayanmadı hesap haberiniz olsun çöpe gitmesin hesaplarınız