imjustamanrac
Diamond Üye
- İletişim

lapex icin denersem lero evimi basabiliracık kaynak gelırse lapexe göre derlenebilir
lapex icin denersem lero evimi basabiliracık kaynak gelırse lapexe göre derlenebilir
ben döverim leroyu sen rahatta kallapex icin denersem lero evimi basabilir
yazdim knkben döverim leroyu sen rahatta kal
flancessoftware dc üzerinden iletisime geç
yap kanka ya lero kimlapex icin denersem lero evimi basabilir
bakariz knk yaniyap kanka ya lero kim
Selamun Aleykum beyler bu gün size @CC4n kardeşimle monoyu sunuyorum bununla violette takılabilirsiniz ama yani botcheck ve range ayarı var rangeyi azda tutun aurayı neyse işte eskilerden olan uranusware'yi publuyorum obfli olduğu için fix gelmez hrld lapexe giremezsiniz onu diyeyim hadi bb.
INDIR:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
KURULUM: ILK ÖNCE NETYYİ İNDİRİYORUZ,SONRA ONU LAUNCHERİMİZDEKİ SAVE\LIB'E ATIYORUZ SONRA OYUNA GIRIYORUZ BU KADAR HADI BB
video:
oo ne diyor babacanyap kanka ya lero kim
evet bende crash atiyor jdkdanvideoda crashmi atıyor yanlış mı gördüm delxd
oo ne diyor babacan
yokacık kaynak gelırse lapexe göre derlenebilir
Selamun Aleykum beyler bu gün size @CC4n kardeşimle monoyu sunuyorum bununla violette takılabilirsiniz ama yani botcheck ve range ayarı var rangeyi azda tutun aurayı neyse işte eskilerden olan uranusware'yi publuyorum obfli olduğu için fix gelmez hrld lapexe giremezsiniz onu diyeyim hadi bb.
KURULUM: ILK ÖNCE NETYYİ İNDİRİYORUZ,SONRA ONU LAUNCHERİMİZDEKİ SAVE\LIB'E ATIYORUZ SONRA OYUNA GIRIYORUZ BU KADAR HADI BB
video:
video: