✅ ThunderCheat - Açılışa Özel Çekiliş // Spoofer + Aimbot Esp // Şanslı 5 Kişiye Kurallar İçeride

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Güzelmiş bari bende virüs atayım sağda solda..
Toxic birisi olduğun cok belli ürünün dosyaları

@Genisys Tarafından İncelenerek Onaylanmıştır Sen Ve Senin Gibi İnsanların Toxic Yorumları Fazla İlgilendirmiyor Bizi.​

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Toxic birisi olduğun cok belli ürünün dosyaları

@Genisys Tarafından İncelenerek Onaylanmıştır Sen Ve Senin Gibi İnsanların Toxic Yorumları Fazla İlgilendirmiyor Bizi.​

Ben sana virüs mü atıyorsun diyorum? Sadece discorda yönlendirme yapamazsın yapan kişilerin konusu siliniyor.

Ben sana virüs mü atıyorsun diyorum? Sadece discorda yönlendirme yapamazsın yapan kişilerin konusu siliniyor.
Dostum gerçekten anlama sorunun falanmı var yoksa bilerek falanmı yapıyorsun daha fazla uzatacakmısın diyoruzki son kez söylüyorum sana

@Genisys kendisi kurucu rolünde farkındaysan kendisi ile konuşulup özelikle sorulup yapılmıştır gerçekten uzatma daha fazla​

Konuyu baltalamıyor discorda yönlendirme yasak kurallarda açık ve net bir şekilde belirtilmiş trusted providerınız var diye kuralları çiğnemenize izin verilmez diye düşünüyorum.
genisys ve yonetım ekıbıne gore foruma reklam verdıysen yapabılıyosun normal bı uyeysen yapamıyosun dırekt banlanıyosun :a

ben en son 3 ay once attigim discord linkinden ban yemistim :D bedava hile olmasına rağmen

Dostum gerçekten anlama sorunun falanmı var yoksa bilerek falanmı yapıyorsun daha fazla uzatacakmısın diyoruzki son kez söylüyorum sana

@Genisys kendisi kurucu rolünde farkındaysan kendisi ile konuşulup özelikle sorulup yapılmıştır gerçekten uzatma daha fazla​

(İleri seviye disleksi)

ben en son 3 ay once attigim discord linkinden ban yemistim :D bedava hile olmasına rağmen
Doğrudur hocam ama belirtiğimiz gibi kendisi ile konuşularak açılan bir konu olduğu için :) yapabilecek birşey yok

hyda.png

@theronitz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt