kral seni her gördüğümde gidip ytden gs tanıtımını bidaha izliyom mesela şimdi bidaha gidiyom izlicemAykut'cuğum burayı cs1.6 ortamı sandı herhalde
Magic-sXe gibi resell yapabileceğini neden düşündeyse artık![]()
Kral yakın arkadaşım asgarı ucret dolandırıldı onu savunddum dıye ban yıceksem suan yiyebilirimne koruması kral 5 saatir sizi savunuyom şikayet konularında sadece bu tür konular cg de yasak boşa ban yiceniz diye diyom
Bu adam her konunun altinda bir bilgiyle geliyor ak sasiriyorum her seferindeAykut'cuğum burayı cs1.6 ortamı sandı herhalde
paramedic7950 dc eklermisin kardeşimNe 22'si sadece seninkiyle benimki 22 küsür tutuyor. Bir arkadaş daha var 7 ödeyen. Kaldı ki hizmet almaya devam edecek olan arkadaşlar en fazla 2 hafta kullanır insolencenin sc4m atmayacağını zannediyorlar ;D 1 hafta içinde o da fixlenecek ellerinde sadece üç parmak kalacak
Satış konularında daha patlamadan 1 hafta önce uyarmıştık gamerdoc ile fakat forumun yarısı bize gerizekalı hitabı takmıştıAykut'cuğum burayı cs1.6 ortamı sandı herhalde
savunmak deil adamın resmini paylaşmak savunmak deil ayrıca adam ban yedi ve bilgileri verilecek başka cg nin yapabileceği bişey yokKral yakın arkadaşım asgarı ucret dolandırıldı onu savunddum dıye ban yıceksem suan yiyebilirim![]()