Themida/Winlicense adlı koruyucu nedir nasıl devre dışı bırakılır?

Senin gibi günde 15 mesaj atıp millete yorum kasıyosun demiyorum, senin zaten mesajların 5/10 bu. haha:D

yorum kasmya ihtiyacım var gibi mi gözüküyorum
Bak sindrella anlamıyosun, zaten benden 1 ay önce başlamışsın sen kasacağın kadar kasmışsın, gelmiş bide bana yorum kasıyor diyosun, kasıyor olsaydım senin gibi başladığım günden hergün 4 mesaj yazardım. hahhaha :D

Bak sindrella anlamıyosun, zaten benden 1 ay önce başlamışsın sen kasacağın kadar kasmışsın, gelmiş bide bana yorum kasıyor diyosun, kasıyor olsaydım senin gibi başladığım günden hergün 4 mesaj yazardım. hahhaha :D
kanka :ĞPQWEĞPWQEPQWĞEQWPEĞQWPEĞP forum umurumda mı sence canım sıkılıyor lolde maç aralarında 2 3 dakika bakıyorum cıkıyorum sindrellaymış

sen ne anlatıyorsun la forumda uzman üye olunca adama madalyamı takacaklar @mk ihtiyacı mı var

sen ne anlatıyorsun la forumda uzman üye olunca adama madalyamı takacaklar @mk ihtiyacı mı var
Takıyolar mı demişim? HAHAhh ya da ihtiyacımı var demişim? Ve gelmiş bana kasıyorsun diyor, ben neden yorum kasayım? (Arkadaş bilmeden konuşuyor sende burda konuşuyosun böyle yapma lütfen.) :D

Takıyolar mı demişim? HAHAhh ya da ihtiyacımı var demişim? Ve gelmiş bana kasıyorsun diyor, ben neden yorum kasayım? (Arkadaş bilmeden konuşuyor sende burda konuşuyosun böyle yapma lütfen.) :D
Ben sana mesaj kalıyorsun vs. demedim onun yorum kasmaya neden ihtiyacı olsun manasında yazdım.

la adam vt sonucu attığında bu rat mı diye sadece allah bilir yazan sen değil miydin repledikten sonra uyarı mı yedin sen aguguguguugug

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt