sen ne bos yapiyon be yorum kasmaktan sıkılmadın mı canımın içiiiiAnnesinin kuzusu.
sen ne bos yapiyon be yorum kasmaktan sıkılmadın mı canımın içiiiiAnnesinin kuzusu.
yorum kasmya ihtiyacım var gibi mi gözüküyorumSenin gibi günde 15 mesaj atıp millete yorum kasıyosun demiyorum, senin zaten mesajların 5/10 bu. haha
Bak sindrella anlamıyosun, zaten benden 1 ay önce başlamışsın sen kasacağın kadar kasmışsın, gelmiş bide bana yorum kasıyor diyosun, kasıyor olsaydım senin gibi başladığım günden hergün 4 mesaj yazardım. hahhahayorum kasmya ihtiyacım var gibi mi gözüküyorum
kanka :ĞPQWEĞPWQEPQWĞEQWPEĞQWPEĞP forum umurumda mı sence canım sıkılıyor lolde maç aralarında 2 3 dakika bakıyorum cıkıyorum sindrellaymışBak sindrella anlamıyosun, zaten benden 1 ay önce başlamışsın sen kasacağın kadar kasmışsın, gelmiş bide bana yorum kasıyor diyosun, kasıyor olsaydım senin gibi başladığım günden hergün 4 mesaj yazardım. hahhaha
Tamam sindrella. hahahakanka :ĞPQWEĞPWQEPQWĞEQWPEĞQWPEĞP forum umurumda mı sence canım sıkılıyor lolde maç aralarında 2 3 dakika bakıyorum cıkıyorum sindrellaymış
sen ne anlatıyorsun la forumda uzman üye olunca adama madalyamı takacaklar @mk ihtiyacı mı varBak sindrella anlamıyosun, zaten benden 1 ay önce başlamışsın sen kasacağın kadar kasmışsın, gelmiş bide bana yorum kasıyor diyosun, kasıyor olsaydım senin gibi başladığım günden hergün 4 mesaj yazardım. hahhaha
Takıyolar mı demişim? HAHAhh ya da ihtiyacımı var demişim? Ve gelmiş bana kasıyorsun diyor, ben neden yorum kasayım? (Arkadaş bilmeden konuşuyor sende burda konuşuyosun böyle yapma lütfen.)sen ne anlatıyorsun la forumda uzman üye olunca adama madalyamı takacaklar @mk ihtiyacı mı var
Ben sana mesaj kalıyorsun vs. demedim onun yorum kasmaya neden ihtiyacı olsun manasında yazdım.Takıyolar mı demişim? HAHAhh ya da ihtiyacımı var demişim? Ve gelmiş bana kasıyorsun diyor, ben neden yorum kasayım? (Arkadaş bilmeden konuşuyor sende burda konuşuyosun böyle yapma lütfen.)
la adam vt sonucu attığında bu rat mı diye sadece allah bilir yazan sen değil miydin repledikten sonra uyarı mı yedin sen aguguguguugugTakıyolar mı demişim? HAHAhh ya da ihtiyacımı var demişim? Ve gelmiş bana kasıyorsun diyor, ben neden yorum kasayım? (Arkadaş bilmeden konuşuyor sende burda konuşuyosun böyle yapma lütfen.)