Themida & WinLicense 2.x version Unpack 2020

Dll de kurabiliyor muyuz pe ile nasıl acicaz dll i exe açılıyorda dll acilmayan birşey

usta video linki kırılmış yeniler misin? dosya içine videoyu(handbreak ile sıkıştırıp) da koysan daha iyi olur

How To Unpack?

:turkish: Turkish
Themida & WinLicense 2.x sürümlerini artık unpack edebileceksiniz. Ollydbg yada diğer programlara ihtiyacınız yok.
Herşeyi otomatik halledebilir ve themida unpack edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken videoyu seyretmek ve aşağıdaki linkte olan dosyayı indirmek.
Themida 2.x sürümlerini sorun yaşamadan unpack yapabilir ve reflectör ile gözlemleyebilirsiniz.

:english: English
You will now be able to unpack Themida & WinLicense 2.x versions. You don't need Ollydbg or any other programs.
You can handle everything automatically and unpack themida. All you have to do is watch the video and download the file in the link below.
You can unpack the Themida 2.x versions without any problems and observe them with reflector.

@JuveSouL
Hocam bununla Kiddi0n'un gtav mod3st menu'yü unpack edebilir miyim? O da Themida kullanmış. IDA ile hook bile etmeye izin vermiyor. Themida imkansız'a yakın unpack etmesi. Yalnız başka bir process'e inject olup kodunu taşıyorsa edilebiliyormuş bunu OALabs'dan öğrenmiştim (belki kiddi0n'da GTAV'e inject oluyor ve kodunu taşıyor??):

Bu Kiddi0n neden obfuscate ediyor ki anlamıyorum? Pek güvenemedim kiddi0n'a ayrıca kendi versiyonumu compile etmek istiyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt