kayikci12
Gold Üye
GROAX LAN JORTEX ZAMANINDA BENIM KEYIMI SILMISTIN NE CIMRI ADAMSIN 50TLLIK KEYIME KONMUSTUNYaptığım yazılımlarıma kimse Crâck atamaz zaten. Önemli olan obf değil koruma.
GROAX LAN JORTEX ZAMANINDA BENIM KEYIMI SILMISTIN NE CIMRI ADAMSIN 50TLLIK KEYIME KONMUSTUNYaptığım yazılımlarıma kimse Crâck atamaz zaten. Önemli olan obf değil koruma.
Ne zaman oldu, hangi rüyanda acaba?GROAX LAN JORTEX ZAMANINDA BENIM KEYIMI SILMISTIN NE CIMRI ADAMSIN 50TLLIK KEYIME KONMUSTUN
ben de aldıydım 1 haftalık 5 gunu bakımdaydı 1 gunu giremedim sorun vardı hilede 1 gun girebildimNe zaman oldu, hangi rüyanda acaba?
ŞALJUWDYT98A7YTA7WD NE DİYON OGLUM NE ALAKAHocam ben onu bunu anlamam tek gerçek ATATÜRK
based spammerHocam ben onu bunu anlamam tek gerçek ATATÜRK
kk neden senin her gönderinde bu video var anlamı ne bi türlü bişey anlamadım bi açıklık getirebilir misin bu konuya ?ŞALJUWDYT98A7YTA7WD NE DİYON OGLUM NE ALAKA
bende groaxın olduğu clash royale klanından atıldım ayıp be..Ne zaman oldu, hangi rüyanda acaba?
Crâck kullanirsan tabi oyle olur :dDDDDDDD Orjinal vmpyi kırabilecek kimse tanımıyorumVmpin onde oldugu tek konu stabilite diyebilirim. sanallastirma konusunda yanindan bile gecemez vmp
ne alaka bro vmp sana custom vm sunuyor mu? Sana tonla sey sayarim sanallastirma konusunda. Vmp bu yonde cok gerideCrâck kullanirsan tabi oyle olur :dDDDDDDD Orjinal vmpyi kırabilecek kimse tanımıyorum