hocam kadro madro yok tek başıma yapıyorum ortak aramıyorum kendime ücretsiz bir bot buYaw lütfen beni kadroya al çömez olarak öğret, en azindan ipini ucunu göster ben çekim, kaynak bulamiyorum metin2 hileleri icin, python üzerinden pymem, pymeow ile bir seyler yaptın cs2 üzerinde, ama onlar basit geliyor, hedefim metin2 de bir şeyler yapmak aklımda da güzel bir fikir var su an piyasa da sadece 1 hile saglayacisinda bulunuyor ve eminim yapması da hiç zor değil ve çok kullanışlı bana dönüş sagla teşekkür ederim şimdiden.
eklenmez orasıDragunov2 hile koruması aktif değilmiş sanırım bakma şansın var mı ?
indirmeye attım o zamanhocam kadro madro yok tek başıma yapıyorum ortak aramıyorum kendime ücretsiz bir bot bu
eklenmez orası
M2Hero (yeni serverı) eklendi kullanacaklar kullanabilir
direkt linkten indirsem şu an çalışır değil mi m2hero dahocam kadro madro yok tek başıma yapıyorum ortak aramıyorum kendime ücretsiz bir bot bu
eklenmez orası
M2Hero (yeni serverı) eklendi kullanacaklar kullanabilir
çalışıyor fakat arkada başka şeyler yapamıyorum onu nasıl ayarlarım ?indirmeye attım o zaman
direkt linkten indirsem şu an çalışır değil mi m2hero da
guiyi kapat instert tuşuylaçalışıyor fakat arkada başka şeyler yapamıyorum onu nasıl ayarlarım ?