Çalışıyor 🔥 Tenkai Metin2 PVP SERVER BOT 🔥 Farmbot & Dmg Hack & Anti-Ban & PickUp

Siyah ekran sorunu yaşayanlar aio runtimes kurup deneyebilir
Lord sunucusuna rascal geldi ondan çalısmaz
Ayaz sunucusunda çalışmaz koruma gelmiş

Star2Online Eklendi.
Auris2 Eklendi.

Yaw lütfen beni kadroya al çömez olarak öğret, en azindan ipini ucunu göster ben çekim, kaynak bulamiyorum metin2 hileleri icin, python üzerinden pymem, pymeow ile bir seyler yaptın cs2 üzerinde, ama onlar basit geliyor, hedefim metin2 de bir şeyler yapmak aklımda da güzel bir fikir var su an piyasa da sadece 1 hile saglayacisinda bulunuyor ve eminim yapması da hiç zor değil ve çok kullanışlı bana dönüş sagla teşekkür ederim şimdiden.

Dragunov2 hile koruması aktif değilmiş sanırım bakma şansın var mı ?

m2hero ya svside eklemişler galiba damage hileleri çalışmıyor maalesef :(

şu damage hilelerinin çalıştığı 1 tane bile server yok mu ya şöyle keyfine girsek bi oynayıp çıksak

Yaw lütfen beni kadroya al çömez olarak öğret, en azindan ipini ucunu göster ben çekim, kaynak bulamiyorum metin2 hileleri icin, python üzerinden pymem, pymeow ile bir seyler yaptın cs2 üzerinde, ama onlar basit geliyor, hedefim metin2 de bir şeyler yapmak aklımda da güzel bir fikir var su an piyasa da sadece 1 hile saglayacisinda bulunuyor ve eminim yapması da hiç zor değil ve çok kullanışlı bana dönüş sagla teşekkür ederim şimdiden.
hocam kadro madro yok tek başıma yapıyorum ortak aramıyorum kendime ücretsiz bir bot bu
Dragunov2 hile koruması aktif değilmiş sanırım bakma şansın var mı ?
eklenmez orası

M2Hero (yeni serverı) eklendi kullanacaklar kullanabilir

hocam kadro madro yok tek başıma yapıyorum ortak aramıyorum kendime ücretsiz bir bot bu

eklenmez orası

indirmeye attım o zaman :D

eklenmez orası

direkt linkten indirsem şu an çalışır değil mi m2hero da

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt