abdullah468
Bronz Üye
haklı
hocam daha hileyi paylaşmadıkki koyayım. az sabredinhocam bi vt linki felan koy
Bencede hocam ayık olunLütfen yetkililerin onayını almadan kullanmayın ve indirmeyin.
Dostum öncelikle bu bir artic clienti değil. 2. Olarak bilip bilmeden yargılamak bir insana yakışmıyor. Ha eğerki çok biliyorum diyorsan sana kaynak kodunu gösterebilirim. Artic olmadığını göreceksin ve bu arada o çocuktan önce piyasada vardım ztn. Hotline client olarak insanlara birçok hile paylaşmıştım. Ama işte siz değer bilmezsiniz size hile yok bro. Priv çekiyorumMerhaba,
Görünüşe göre, Tenacity 4.0'ın görüntüleri oldukça etkileyici. Ancak, daha derinlemesine bir inceleme yaptığımda, bu yazılımın aslında sahte olduğunu fark ettim. Artic Client'in ücretsiz kaynaklarından alındığını görmek oldukça hayal kırıcı. Modüller tamamen Artic Client'in modülleri ancak görseller Tenacity 4.0'a ait gibi sunulmuş, kişi bu şekilde kendisini başarılı göstermeye çalışıyor gibi görünüyor, bu gerçekten üzücü.
Bu durum, yazılımın gerçekten güvenilir olmadığını ve sunulanın aslında başka birinin çalışması olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla, indirmenizi tavsiye etmem. Bu tür sahte hilelerin güvenlik riskleri taşıma olasılığı yüksek olduğu için, daha güvenilir kaynaklardan gelen hileleri tercih etmek daha mantıklı olacaktır.
Ve dilerseniz, orijinal Artic Free yazılımını kullanarak benzer özelliklere sahip güvenilir bir alternatif bulabilirsiniz. İndirme linki içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir.
Teşekkürler.
30dkban riski ne kadar
la adminsin sanki üyelerimize diyon FMADLVPBSGKMÖŞADVSGKJMTetikte olmamız gerekiyor, üyelerimize bir şey olmaması için. Bu sebeple her şeye inanmamalıyız, yani o derece önemli olduğunu belirtiyorum.