Open Source Tenacity Client

merhaba arkadaşlar bugün yine @Mrtyes adlı veletin loader ile verdiği hilenin loaderınden sourceyi çektik obf bile basmamış arkadaşımız istediğiniz gibi hileyi editleyebilirsiniz source kodunuda aşşağıda bırakıyorum

<< JAR

<< DLL

<< Source Kodu

C:\Windows\Temp jar ve dlli bu yere atacaksınız öyle ayarlamışlar.
ne hilesi bu

merhaba arkadaşlar bugün yine @Mrtyes adlı veletin loader ile verdiği hilenin loaderınden sourceyi çektik obf bile basmamış arkadaşımız istediğiniz gibi hileyi editleyebilirsiniz source kodunuda aşşağıda bırakıyorum

<< JAR

<< DLL

<< Source Kodu

C:\Windows\Temp jar ve dlli bu yere atacaksınız öyle ayarlamışlar.
obf niye basmaz millet ben anlamıyorum ya

obf niye basmaz millet ben anlamıyorum ya
loader zaten open source şekilde paylaşıldı githubda, jar dosyasında herangibi birşey olmadığını kanıtlamak için hiçbir şifreleme kullanılmadı dll de complitedan çıktığı gibi zaten herangibi online explorer sitesinde gerekli bilgiler çıkar, sonuç olarak güvenli olduğunu kanıtlamak için

loader zaten open source şekilde paylaşıldı githubda, jar dosyasında herangibi birşey olmadığını kanıtlamak için hiçbir şifreleme kullanılmadı dll de complitedan çıktığı gibi zaten herangibi online explorer sitesinde gerekli bilgiler çıkar, sonuç olarak güvenli olduğunu kanıtlamak için
o da doğru şimdi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
crash atıyo neden ?

crash atıyo neden ?
yönetici çalıştırmadıysan dll dosyasının yolü yüzünden jarı alamıyordur ondan crash atıyodur yada windows defender uygulama inject methodu içeriyor diye engelliyo olabilir dediklerimi yap olmazsa tekrar ulaşırmısın discord : thelani_rpc

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt