🔥TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli 🔥

hala daha kendini diyorsun herhalde bu siteler veya kuruluşlara üye olan tek benim? Mal mısın? Ciddili soruyorum? hayır ve şey diyorsun da "Adamlar seni ne yapsın" ben adamlar bana hayran demiyorum lütfen mesajları düzgün oku veri ne git onu da araştır sana zahmet. Kendi verim demiyorum kullanıcı verisi diyorum gerçi "hayal dünyası" demişsin eğer beni hayal dünyasında sanıyorsan sen kendine bak. Sitelerde verisi olan sadece ben değilim alooo?? Ve yazdığım mesajları düzgün oku yada demin yaptığın gibi kolunu kullanıp internete bak.
Kanka sende güvensizlik içindesin ama bir zamanlar e devlet verileri sızdırıldığı iddia edildi ki ben kendimce bunu doğruluyorum referansım ise bir telegram grubuna gidip 150-200 tl verip bir üyelik alıyorsun araç plakasından sahibine tc den e okul resmine kadar her şeyi görüntüleyebiliyorsun kime güveneceğiz peki bu devirde

Cidden tam bir CAHİLSİN.
bir yerlerden birşeyler okuyup boş konuşma varsa kaynak atarsın hatamı kabullenirim savundugun şeyi ispatlayamıyorsun, haksızsın

Kanka sende güvensizlik içindesin ama bir zamanlar e devlet verileri sızdırıldığı iddia edildi ki ben kendimce bunu doğruluyorum referansım ise bir telegram grubuna gidip 150-200 tl verip bir üyelik alıyorsun araç plakasından sahibine tc den e okul resmine kadar her şeyi görüntüleyebiliyorsun kime güveneceğiz peki bu devirde
bu ülke daha kendi vatandaşlarının verisini koruyamadıgı icin arkadaşta travma gibi bir şey oluşmuş, herkesi bu ülkenin başındakiler gibi sanıyor bırak deli gibi konuşsun kendi kendine

Amacımı bu mesajda açıkladım.

Amacımı bu mesajda açıkladım.
Amacını anlıyorum benim de anlatmak istediğim şu, kimlik verilerimizin bile sızdırıldığı zaman diliminde hangi kurum/kuruluş'a güvenipte alışveriş yapabilirsin ki senin amacın ile benim anlattığımı birleştirdiğimiz taktirde sen banka hesabı dahi açmaman gerekli. Kimlik bilgilerim sızdırılmış banka bilgilerim mi sızdırılmayacak...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt