🔥TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli 🔥

TR1PG4NG

Diamond Üye
Herkese selamlar arkadaşlar,

4 Gündür farklı bir forumda yoğun ilgi gören bir mouse kendim 2 adet sipariş verdim stoklar tükeniyor lakin ara ara stok veriyorlar haberi olmayan, mouse arayışı içinde olan arkadaşlar için değerlendirilebilir.

Nordic MCU - PAW 3395 Sensör - Huano Green Shell White Dot Transparent Switch Beraberinde gelen şarj istasyonu ve built-in 8k dongle (doğru ürün seçeneğini seçmeniz lazım) ile güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
Gümrük vergisiyle beraber 1405 tl ödedim.

NOT : Alıntıdır blg.

edit : eğer yasak değil ise istenmesi halinde diğer forumda ki konu linkini paylaşabilirim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Herkese selamlar arkadaşlar,

4 Gündür farklı bir forumda yoğun ilgi gören bir mouse kendim 2 adet sipariş verdim stoklar tükeniyor lakin ara ara stok veriyorlar haberi olmayan, mouse arayışı içinde olan arkadaşlar için değerlendirilebilir.

Nordic MCU - PAW 3395 Sensör - Huano Green Shell White Dot Transparent Switch Beraberinde gelen şarj istasyonu ve built-in 8k dongle (doğru ürün seçeneğini seçmeniz lazım) ile güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
Gümrük vergisiyle beraber 1405 tl ödedim.

NOT : Alıntıdır blg.

edit : eğer yasak değil ise istenmesi halinde diğer forumda ki konu linkini paylaşabilirim.

1.5k dandik mal alacagıma, bilindik markalardan alırım daha iyi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
"Temu" hala daha güvenemediğim, kart bilgilerimi vermek istemeyeceğim bir siteden başka bir şey değil gözümde.

1.5k dandik mal alacagıma, bilindik markalardan alırım daha iyi
Kısmen haklısın, eğer senin bildiğin var ise 1.5k fiyat bandına kaliteli markalardan mouse yoruma yazabilir ya da konu açarsan mouse arayışında olan arkadaşlara faydalı olur

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt