5 el için baş ağrıtmaya değmez.Onun bi çozumu var bende val 5 i dediğin gibi 5 maç fln kesinlikle kaldırıyor hatta 3. gundeyım hala ban yemedım bunu kullandıkdan sonra Mad UI dıye program var yazarsan çıkar en başta onu yukle orda hilelerin ıcınde spoofer var öncelikle bıos surumunu dusurup sonrasında spoof yaparsan ve sonrasında bıos surumunu gerı yukseltırsen işe yarıyor
bu arada kesinlikle dedim ama olmayabilir bazı kişilerde %99 diyim
Kanka aurdino alacaksan moonwareden al hileyi undetecded ban falanda yemezsinaurdino sipariş ettim yanında bir de ninjaware nin (tossypeek) yazılımı alacağım paste ama idare eder gibi
Bide usb host shield alasım yok
yardımcı olabilirim anakart modelini söylemen yeterlibende ondan bahsediyorum format atınca kalkıyor spoof atmış gibi tertemiz ama formatsız çözmenin bir yolu yokmu
val 5 yememde sıkıntı yok hızlı yememde sıkıntı var
5el minimum diyorum tamamen kalkmışda olabilir şuanda ben test aşamasındayım 3. gundeyım temız devam edıyor hala5 el için baş ağrıtmaya değmez.
Kanka aurdino alacaksan moonwareden al hileyi undetecded ban falanda yemezsin
Arkadaş dt hile kullanacak5el minimum diyorum tamamen kalkmışda olabilir şuanda ben test aşamasındayım 3. gundeyım temız devam edıyor hala
free temp spoofer piyasade beleş veya Crâck yok reis.Free temp spoofer varmı val 5 için yada revo uninstaller aynı görevi görürmü ?
val 5 yememde çok sıkıntı yok ama bi 5 maçta yemek var bide 5dk da
Bios update deneyebilirsin.bende ondan bahsediyorum format atınca kalkıyor spoof atmış gibi tertemiz ama formatsız çözmenin bir yolu yokmu
val 5 yememde sıkıntı yok hızlı yememde sıkıntı var
sadece monotone yapsam delay ban süesi uzar mı yani bikaç maç daha götürür müOto Amidewin Kullan + Mac değiş 2-3 el ban süren uzar
ve bunu kullanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sadece monotone çok işe yaramayabilir .sadece monotone yapsam delay ban süesi uzar mı yani bikaç maç daha götürür mü