Grope Bronz Üye Katılım 26 Eyl 2021 Mesajlar 34 Beğeniler 3 4 Eki 2021 #1 Bi telegrama giriyim dedim telegramdan banlamışlar nasıl banalandm anlamıyorum Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bi telegrama giriyim dedim telegramdan banlamışlar nasıl banalandm anlamıyorum Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kemaldeveli38 Platinum Üye Katılım 4 Eki 2021 Mesajlar 164 Beğeniler 17 4 Eki 2021 #2 telefon numaran banlanmış herhalde gecen zaman bana da oldu
D dovencikhamza28 Yeni Üye Katılım 2 Eki 2021 Mesajlar 15 Beğeniler 1 4 Eki 2021 #3 Grope' Alıntı: Bi telegrama giriyim dedim telegramdan banlamışlar nasıl banalandm anlamıyorum Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... telegramdan ban ymek mi bunu da ilk kez duydum kanka başka birşey vardır onda ama dedemde rahmetli watsapptan ban yemişti herşey olabiliyor sanırım d.
Grope' Alıntı: Bi telegrama giriyim dedim telegramdan banlamışlar nasıl banalandm anlamıyorum Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... telegramdan ban ymek mi bunu da ilk kez duydum kanka başka birşey vardır onda ama dedemde rahmetli watsapptan ban yemişti herşey olabiliyor sanırım d.
ramazanbayy Yeni Üye Katılım 8 Ara 2020 Mesajlar 10 Beğeniler 0 Yaş 26 4 Eki 2021 #4 aktif kullanmıyorsundur ondan ban yemişsindir
O osmandlsmn Yeni Üye Katılım 18 Haz 2021 Mesajlar 5 Beğeniler 1 4 Eki 2021 #5 Telefon numaran engellenmiş destek açabilirsin
M murat2212 Bronz Üye Katılım 4 Eki 2021 Mesajlar 21 Beğeniler 0 4 Eki 2021 #6 geçen bende ban yedim telefon numaraları engeleniyor ondan
Grope Bronz Üye Katılım 26 Eyl 2021 Mesajlar 34 Beğeniler 3 4 Eki 2021 #7 ramazanbayy' Alıntı: aktif kullanmıyorsundur ondan ban yemişsindir Genişletmek için tıkla ... olabilir osmandlsmn' Alıntı: Telefon numaran engellenmiş destek açabilirsin Genişletmek için tıkla ... mail attım bakalım cevap bekliyorum
ramazanbayy' Alıntı: aktif kullanmıyorsundur ondan ban yemişsindir Genişletmek için tıkla ... olabilir osmandlsmn' Alıntı: Telefon numaran engellenmiş destek açabilirsin Genişletmek için tıkla ... mail attım bakalım cevap bekliyorum
S Saddasli Diamond Üye Katılım 4 Eki 2021 Mesajlar 599 Beğeniler 41 4 Eki 2021 #8 ramazanbayy' Alıntı: aktif kullanmıyorsundur ondan ban yemişsindir Genişletmek için tıkla ... Aktif olmuyinca ban mi atiolar. Ama ben hiç aktif olmuyorum telegramda ama hiç ban yemedim ala ala belki şansa dır.
ramazanbayy' Alıntı: aktif kullanmıyorsundur ondan ban yemişsindir Genişletmek için tıkla ... Aktif olmuyinca ban mi atiolar. Ama ben hiç aktif olmuyorum telegramda ama hiç ban yemedim ala ala belki şansa dır.