Telegram log botu lazim

ardabyklc23

Gold Üye
Telegram acik kaynakli log bulma botu lazim loglarim var icine aktarmak istiyorum yardimci olabilcek varmi

tamam bende zaten o mantıkta yaptırmaya çalışıyorum fakat telegram botu değilde daha cok discorda yöneliyor gibi oluyo hatasını söylüyorum "discord botu olarak değil telegram botu olarak yapıp at" diyorum gene ayni kodu atıyodu
dostum kendi başına yapabilciği bisey yok parasını verdirir yapar o ayrı kendisyle ortakda oldum sağolsun 2 3 sey gosterdi astrnox hesabıda bora hesabıda kendinin astrnox services kendine ait yanına aldı wegy diye bir çocuk yapıyor yarısnı site fred parasıyla yapdırdı

dostum kendi başına yapabilciği bisey yok parasını verdirir yapar o ayrı kendisyle ortakda oldum sağolsun 2 3 sey gosterdi astrnox hesabıda bora hesabıda kendinin astrnox services kendine ait yanına aldı wegy diye bir çocuk yapıyor yarısnı site fred parasıyla yapdırdı
Her iki tarafında arasını bulayım arkadaş demiş ki discord botu değilde telegram botu olarak at dıyormus ama discord botu olarak atıyormus kodları ayrıca arkadaşın konusuna gelırsek hem discord hem telegram ikisinide pythondan yapıyorlar o yüzden aynı geliyordur

Her iki tarafında arasını bulayım arkadaş demiş ki discord botu değilde telegram botu olarak at dıyormus ama discord botu olarak atıyormus kodları ayrıca arkadaşın konusuna gelırsek hem discord hem telegram ikisinide pythondan yapıyorlar o yüzden aynı geliyordur
benim açıklamam nerde

biraz eski bi kod vardı çalıştırdım şimdi. @iceislove_ulp_bot girip bir bak. eğer bunun gibi birşeyse gönderirim. (30 dk falan açık kalacak)

log kanallarından aldığın dosyaları bi klasöre atarsın ve kısa bi python kodu yazdırırsın direkt olarak kelime girdiğin gibi çeker zaten mantığı bu
mantık olarak evet öyle fakat depolamadan tasaruf etmek için sıkıştırma yapması gerekiyor googledrive gibi platformlarda yedekleme yapıp bunun önüne geçebilir ama okuma süreci birazcık uzayacaktır yani gpt ye yaptırsa bile beyni yanıp saçmalayabilir

mantık olarak evet öyle fakat depolamadan tasaruf etmek için sıkıştırma yapması gerekiyor googledrive gibi platformlarda yedekleme yapıp bunun önüne geçebilir ama okuma süreci birazcık uzayacaktır yani gpt ye yaptırsa bile beyni yanıp saçmalayabilir
evet zaten api olayını ben önermiyorum şahsen kötü bi ssd ile test ettiğimde 600 gb dosyayı 2 saatte felan tarıyordu google driveye 500 gb log attım ve api ile çekmesi için bir kod hazırladım 14 16 saat sürmüştü :D

Not: api hızına göre değişir en yüksek depolamaları sağlayan sitelerden biri google drive

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt