ardabyklc23
Gold Üye
Telegram acik kaynakli log bulma botu lazim loglarim var icine aktarmak istiyorum yardimci olabilcek varmi
GPTye yaptır dicem oda TG botu yapamıyor tam olarak ama bulursan bana da söyler misin?Telegram acik kaynakli log bulma botu lazim loglarim var icine aktarmak istiyorum yardimci olabilcek varmi
yapıyor. yaptıran arkadaşlarım olmuştu.GPTye yaptır dicem oda TG botu yapamıyor tam olarak ama bulursan bana da söyler misin?
valla ben yaptırdım kanka doğru prompt ile yaptıramayaccağın şey yok gpt'yeGPTye yaptır dicem oda TG botu yapamıyor tam olarak ama bulursan bana da söyler misin?
dc gel t.taniumTelegram acik kaynakli log bulma botu lazim loglarim var icine aktarmak istiyorum yardimci olabilcek varmi
en ince ayrintisina kadar söyledim fakat discord botu gibi yapıyordu bendevalla ben yaptırdım kanka doğru prompt ile yaptıramayaccağın şey yok gpt'ye
log kanallarından aldığın dosyaları bi klasöre atarsın ve kısa bi python kodu yazdırırsın direkt olarak kelime girdiğin gibi çeker zaten mantığı buen ince ayrintisina kadar söyledim fakat discord botu gibi yapıyordu bende
tamam bende zaten o mantıkta yaptırmaya çalışıyorum fakat telegram botu değilde daha cok discorda yöneliyor gibi oluyo hatasını söylüyorum "discord botu olarak değil telegram botu olarak yapıp at" diyorum gene ayni kodu atıyodulog kanallarından aldığın dosyaları bi klasöre atarsın ve kısa bi python kodu yazdırırsın direkt olarak kelime girdiğin gibi çeker zaten mantığı bu