Telegram hk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Visa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Visa

hard
Prime Üye
İletişim
Arkadaşlar Trendyol olayından birisi yazdı ilk göreve 100 TL verdi başka bir iban verdim fakat bunlar para talep etmiyomus her görev basina 30 TL para veriyorlarmış kendi ibanimi versem sıkıntı çıkarmı günlük iyi para yapıyor 25 reklam paylaşıyor larmis

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar Trendyol olayından birisi yazdı ilk göreve 100 TL verdi başka bir iban verdim fakat bunlar para talep etmiyomus her görev basina 30 TL para veriyorlarmış kendi ibanimi versem sıkıntı çıkarmı günlük iyi para yapıyor 25 reklam paylaşıyor larmis
çok sıkıntı

Onlar sahte değil mi? Çevremde böyle ilk görevlerde 100-200 lira para alıp sonrasında 4 bin 5 bin kaptıranları biliyorum.
En iyisi ilk görevdeki 100-200 tlyi alıp ortadan kaybolmak.

Onlar sahte değil mi? Çevremde böyle ilk görevlerde 100-200 lira para alıp sonrasında 4 bin 5 bin kaptıranları biliyorum.
En iyisi ilk görevdeki 100-200 tlyi alıp ortadan kaybolmak.
Yok reis bunlar para talep etmiyor grupta 155 kişi var kendi ibanımı versem birşey olurmu diyom

Cevap verinde ona göre ilerliyim

görevler ne gibi bilmiyorum büyük ihtimalle mağzalara kötü yorum attıracaklar kendi anlaşmalı olduklarınada güzel yorum cart curt

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt