Satıyorum ✨ Telegram Gruplarınıza Üye Kasımı Yapılır

implement

Banned
Ticaret Puanı:
  2 / 0
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Telegram Gruplarınıza Üye Kasımı Yapılır Kesinlikle Bot Üye ATILMIYOR!
Sizin İlettiğiniz Kanal´dan Sizin Kendi Kanalınıza Üye Çekimi Yapılıyor.

1 ÜYE - 1 TL Cinsinden Üye Çekim İşlemi Yapılır.

ILETIŞIM

Discord : @nerdesinvenc
Telegram : @nerdesinvenc

KANIT

5t5nhgv.png

lcehqnb.png

ÖDEME YÖNTEMİ

HAVALE EFT

Son düzenleme:
Telegram Gruplarınıza Üye Kasımı Yapılır Kesinlikle Bot Üye ATILMIYOR!
Sizin İlettiğiniz Kanal´dan Sizin Kendi Kanalınıza Üye Çekimi Yapılıyor.

1 ÜYE - 1 TL Cinsinden Üye Çekim İşlemi Yapılır.

ILETIŞIM

Discord : @nerdesinvenc
Telegram : @nerdesinvenc

KANIT

5t5nhgv.png
ödeme yöntemi ve cg profilinizle yan yana olacak ve gruba gelen üye yanında program ve cg profilinin açık olduğu fotoğraf ekleyiniz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
50 kişi limitini nasıl aşıyorsun
bypass sayesinde aşıyorum hocam

ödeme yöntemi ve cg profilinizle yan yana olacak ve gruba gelen üye yanında program ve cg profilinin açık olduğu fotoğraf ekleyiniz.
ekliyorum hemen

eklendi.

Şimdi sen kendi yazılımın ile yapıyorsun ya o yazılımı alsak istediğimiz kanaldan kendi kanalımıza üye alabilir muyuz. Geçen itemsatışda 5K gerçek üyeyi 50tl ye satıyolardı bot mu dedim hayır normal gerçek kullanıcı dendi.

1 tl fazla olmuş

Şimdi sen kendi yazılımın ile yapıyorsun ya o yazılımı alsak istediğimiz kanaldan kendi kanalımıza üye alabilir muyuz. Geçen itemsatışda 5K gerçek üyeyi 50tl ye satıyolardı bot mu dedim hayır normal gerçek kullanıcı dendi.
onlar bot

evet yazılımı alırsanız kendiniz üye ekleyebiliyorsunuz. telegram´da satılan tüm üyelerin hepsi bot oluyor hiç bir etkileşimi olmuyor. fakat bizim eklediğimiz üyeler etkileşim veriyor ve kesinlikle bot değiller.

1 tl fazla olmuş
çoğu satıcı 1.5 tl´den satıyor hocam.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt