telegram botu

AndreSantos

Efsane Üye
bu telegramda saçma salak botlar var üye çekmek için örnek olarak
(görsel düzeltildi +18 metinler yok)
bu tür bir bot varmı elinizde githubda yada ytde vb vb
ve bu botlar nasıl çalışıyor
çok deli üye çekiyorlar bu şekilde
(eğer yardım amaçlı değilse yazacağınız mesaj WASDW arkadaşınki gibiyse rica ediyorum yazmayın konu kirlenmesin)

Son düzenleme:
o botu nerden buldun kanka torno mo izliyosun yoksa

o botu nerden buldun kanka torno mo izliyosun yoksa
jaguayshfgıuashfaıuoshd yoksa sen gaymısınlan afljhka bsgıjaksnfasfaw

yok aq ya idam videoları olan bir yere girdim ordan geldi
ergen oe ya ıyyyy knk ıyyyyyyyyy ıyyyyyyy ne işin var olarda allah da belanı versin senin ya valla bak repledim seni başka yere gitsen ya senin bu forma faydan olmaz git bi psikoloğa fln la harbi diom

jaguayshfgıuashfaıuoshd yoksa sen gaymısınlan afljhka bsgıjaksnfasfaw

ergen oe ya ıyyyy knk ıyyyyyyyyy ıyyyyyyy ne işin var olarda allah da belanı versin senin ya valla bak repledim seni başka yere gitsen ya senin bu forma faydan olmaz git bi psikoloğa fln la harbi diom
? reis sakin ol tm psikolog filan

telegramında full anasız bacı türk ifşa filan kanalları olduğundan eminim :D

telegramında full anasız bacı türk ifşa filan kanalları olduğundan eminim :D
seni allaha değil piskoloğa havale ediyorum valla sen ne güzel bilion la oraları ifşa anabacı izlion orası kesinde zaten olm evden hiçmi çıkmion vampir olmuşsun güneş yüzü görsün yüzün annene yazık git çalış bi yerde ev ekonomisine katkın olsun az 31 çek ayanaya baka bil bide normal bişeymiş gibi sakin ol diyo * yiyim la

seni allaha değil piskoloğa havale ediyorum valla sen ne güzel bilion la oraları ifşa anabacı izlion orası kesinde zaten olm evden hiçmi çıkmion vampir olmuşsun güneş yüzü görsün yüzün annene yazık git çalış bi yerde ev ekonomisine katkın olsun az 31 çek ayanaya baka bil
zaten çalışıyorum inşaatta artı olarak izlemiyorum kardeşim benim bu bot heryerden gelebilir babam telegramda sadece borsa gruplarında var ona bile bu tür şeyler geliyo zaten bide kanalların hiçbirini bilmiyorum instada bi video vardı go 1 dl diyip telegrama giriyordu bu 2 dediğim yerde ordan yani sen bence kendine bak evden çık biraz sosyalleş

seni allaha değil piskoloğa havale ediyorum valla sen ne güzel bilion la oraları ifşa anabacı izlion orası kesinde zaten olm evden hiçmi çıkmion vampir olmuşsun güneş yüzü görsün yüzün annene yazık git çalış bi yerde ev ekonomisine katkın olsun az 31 çek ayanaya baka bil bide normal bişeymiş gibi sakin ol diyo * yiyim la
ayrıca attığın mesajlara bak ben diyorumki bu bot elinde olan varmı yardım edebilecek varmı sen gelip psikologa git diyorsun çokmu biliyosun diyorumki konunun amacı dışında her türlü mesajı attın zaten bir dahakine konuyu boş yere kirletme şuan bu yazdığın mesajların bana hiçbir katkısı yok gel yardım et başımın üstünde yerin var ama yardım etmeyip boş yorum yapacaksan başka konuya yollayım seni

zaten çalışıyorum inşaatta artı olarak izlemiyorum kardeşim benim bu bot heryerden gelebilir babam telegramda sadece borsa gruplarında var ona bile bu tür şeyler geliyo zaten bide kanalların hiçbirini bilmiyorum instada bi video vardı go 1 dl diyip telegrama giriyordu bu 2 dediğim yerde ordan yani sen bence kendine bak evden çık biraz sosyalleş
herkeze gelemez dostum benim ne anlation bi guruba girmen gerek
yok aq ya idam videoları olan bir yere girdim ordan geldi
dio bide allahim kendiğle çelişio seni o ergen sulanmış beynini neyse daha fazla muhattab alamam seni heycan fln yaptın sen gibi geldi tgyi sildin kesin şuan

herkeze gelemez dostum benim ne anlation sen bi guruba girmen gerek neyse neyse artık yani

dio bide allahim kendiğle çelişio seni o ergen sulanmış beyni neyse daha fazla muhattab alamam seni heycan fln yaptın sen gibi geldi tüm tg sildin kesin şuan
reis allah sana akıl fikir versin ben diyom infaz sen diyon purna konuyu nereye bağladığını kendin daha iyi biliyorsun

herkeze gelemez dostum benim ne anlation bi guruba girmen gerek

dio bide allahim kendiğle çelişio seni o ergen sulanmış beyni neyse daha fazla muhattab alamam seni heycan fln yaptın sen gibi geldi tgyi sildin kesin şuan
herkese gelemeyeceğini kanıtla bakalım nası kanıtlıyon şimdide gelip senlemi uğraşıcam diyeceksin NEDEN cunki kanıtlayamazsın sen istersen namaz gruplarına gir genede bu tür mesajlar gelebilir bunu bile bilemiyorsan ben dahada bişey diyemem

reis allah sana akıl fikir versin ben diyom infaz sen diyon purna konuyu nereye bağladığını kendin daha iyi biliyorsun

herkese gelemeyeceğini kanıtla bakalım nası kanıtlıyon şimdide gelip senlemi uğraşıcam diyeceksin NEDEN cunki kanıtlayamazsın sen istersen namaz gruplarına gir genede bu tür mesajlar gelebilir bunu bile bilemiyorsan ben dahada bişey diyemem
Sana tavsiyem TG den uzak dur jojuk bi guruba girmen lazım sende bilion bunu dedion ya olm infaz gurubuna girdim ordan geldi kendisi ile çelişio bide kanıtla dio allahım ya sabır anne baba olmayıca başında bögle seyleri normal zanediyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
(eğer yardım amaçlı değilse yazacağınız mesaj WASDW arkadaşınki gibiyse rica ediyorum yazmayın konu kirlenmesin)
Bunu yazmak kolay sana yapabilirim bitane basit yani foksiyonları

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt