Telefon önerisi

Öncelikle Selamlar şuan ip 7 plus kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum bütçem 10-17k arası değişir telefona göre apple marka öncelkli tercihimdir şu zamanda alınacak iyi cihazlar varmıdır oyun vs oynatacak ip11 ve XS Max baktım 2.el sarı sitede fiyatları bana uyuyuor ne diyorsunuz ?
İp11 var bende memnunum bir sorunu kasma vb yaşamadım ip11 alabilirsin.

Öncelikle Selamlar şuan ip 7 plus kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum bütçem 10-17k arası değişir telefona göre apple marka öncelkli tercihimdir şu zamanda alınacak iyi cihazlar varmıdır oyun vs oynatacak ip11 ve XS Max baktım 2.el sarı sitede fiyatları bana uyuyuor ne diyorsunuz ?
ip 11 öneririm

2 seçeneğin varsa brom 11 daha mantıklı olsun değişen tek şeyi de mümkünse bataryası olsun :)

Öncelikle Selamlar şuan ip 7 plus kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum bütçem 10-17k arası değişir telefona göre apple marka öncelkli tercihimdir şu zamanda alınacak iyi cihazlar varmıdır oyun vs oynatacak ip11 ve XS Max baktım 2.el sarı sitede fiyatları bana uyuyuor ne diyorsun
benim tercihim her zaman samsung olmuştur öneririm hem dayanıklı hem ıphone tek rakip

İp11 x 9
Önermem

benımde isteğim ip11 pek anlamam bu yenilenmiş cihaz ve servis işlerinden dediğinize göre sadece pil değiştiğinde pek sorun olmuyor diğer değişenler sıknıtılı mı ?

benımde isteğim ip11 pek anlamam bu yenilenmiş cihaz ve servis işlerinden dediğinize göre sadece pil değiştiğinde pek sorun olmuyor diğer değişenler sıknıtılı mı ?
kanka hangi batarya olduğuna da bağlı ben mesela şöyle anlatayım 8/5 çalışıyorum pil seviyesi servis derken saat 3 gibi %5 falan kalıyordu orjinali ile değiştirdikten sonra saat 5 de %20-25 arasını görüyor orjinal olmayan belki bu kadar götürmez

yd alacaksan ip alma yenilenmiş cihazda alma elinde patlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu bütçede ip alma bence

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt