Telefon Gri Ekran verip kapandı

samsung a işletim sistemi kötü diyen birini ciddiye alma adam miui arayüzüne iyi diyor eski telefonum (2018 üretimi) one ui 2.1 sürümüne sahip ve halen daha sıfır donma ile sorunsuz çalışıyor babamın telefonu miui arayüzüne sahip olan redmi 10 2022 cihazı donuyor
bende öyle biliyordum şahsen.
sana önerim o telefonu yaptırıp sat samsung s22 veya 23 serilerinden birine geç (snapdragon) sorunsuz bi şekilde hayatına devam et
Teşekkür ederim önerin için

samsung a34 kullandım daha önce daha rezalet bir telefon kullanmamıştım. ekranı amoled bile değildi plastik malzemeden yapılmıştı ve sürekli donuyordu. redmi note 8'im bile daha kaliteliydi samsungtan
benim eski telefonum a9 2018 6/128 şuan sorunsuz çalışıyor snapdragon 660 olan bi cihaz sen gelmiş a34 e kötü diyon komiksin dimensity 1080 işlemcisi zamanında sd 800 serilerine kafa tutuyodu

sana sadece şu emojiyi atıyorum 🤣 sonra da seni allaha bile havale ediyorum

Kral, Eğer böyle bişey olursa aklımdan samsung almak geçiyor. dert çıkarmayacak sıkıntı çıkmarmayacak bir marka sanırım ama yurt dışı alırım muhtemelen ve samsung cihazlarda imei sıkıntısı var herhalde
sadece samsung cihazlarda değil snapdragon işlemcili cihazlarda sorun var işlemci ve anakart yapısı değiştiği için imei atmak zor artık chimera dan bakabilirsin hangi cihaza imei atıldığına

samsung a işletim sistemi kötü diyen birini ciddiye alma adam miui arayüzüne iyi diyor eski telefonum (2018 üretimi) one ui 2.1 sürümüne sahip ve halen daha sıfır donma ile sorunsuz çalışıyor babamın telefonu miui arayüzüne sahip olan redmi 10 2022 cihazı donuyor
hyperos 2 güncellemesi kullanan biri olarak söylüyorum telefonun çöp ise performans bekleme zaten redmi serisinde benim kanaatimde en iyisi 12 pro plusdu şuan elimde xiomi 14 ultra var

hyperos 2 güncellemesi kullanan biri olarak söylüyorum telefonun çöp ise performans bekleme zaten redmi serisinde benim kanaatimde en iyisi 12 pro plusdu şuan elimde xiomi 14 ultra var
bende şuan s20 fe var sd865 güncel olarak çok rahat seneye sd 8gen 2 olan bi cihaza geçicem

bende şuan s20 fe var sd865 güncel olarak çok rahat seneye sd 8gen 2 olan bi cihaza geçicem
açık ve net olacaksak samsung yerine çok daha sağlam markalara yönelebilirsin zaten üst segment alacağın için marka farkı bile olmuyor çoğu amiral gemisi cihazlarında gayet ilgili devam ediyor 4 yıl güncelleme sunuyor en az

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt