Fiyat lazım bana bana kalsa 50 den salarımBence fiyat uygun satabilirsiniz hocam.
Oyun fiyatlarıyla pek aram iyi değil bir tane site var oradan steam hesabının ne kadar ettiğini gösteriyor, eğer oraya hesap ID girerseniz size yol gösterir ama bu ekranda ki oyunların bir çoğu paralı ve az bir para değil zaten RDR2 60 euro mu ne. Bence 50 üstüne satın şu an bi düşündüm de maximum en az 75 en yüksekte 100 üstü olabilir kendi fiyat örneğim bu.Fiyat lazım bana bana kalsa 50 den salarım
Çok Bi Olayı Yok Ama Sır Kralbu hesaplari nasil düsürüyorsunuz
Oyun fiyatlarıyla pek aram iyi değil bir tane site var oradan steam hesabının ne kadar ettiğini gösteriyor, eğer oraya hesap ID girerseniz size yol gösterir ama bu ekranda ki oyunların bir çoğu paralı ve az bir para değil zaten RDR2 60 euro mu ne. Bence 50 üstüne satın şu an bi düşündüm de maximum en az 75 en yüksekte 100 üstü olabilir kendi fiyat örneğim bu.
Çıkarcam şuan bi hesapdaha çekiyorumelinden çıkar kral sat bence çok rahat alıcı bulursun
Valla Başlayacam. Bunları Çekerken Çok Az Bi Ücret Çıkıyo Bide Örn: bi Hesap sadece 0.93 $ falan denk geliyosen bu işin satışına başla ya hem forumda hem itemsatışta falan akıyo gibi valla
daha ne olsun ister oyna ister sat herşey senin elinde kralValla Başlayacam. Bunları Çekerken Çok Az Bi Ücret Çıkıyo Bide Örn: bi Hesap sadece 0.93 $ falan denk geliyoKalıcı Mis Gibi Hesabım oluyo oyunlu aosuıgfhaougs