Team Fortress 2 Vip Hile | CheatGlobal Üyelerine Ücretsiz.✅

Bu değerli hile için emmeğinize sağlık ancak bir sorum olacaktı. vac korumalı sunuculara girince korumadan dolayı ban yeme riskimiz çokmu yoksa fazla belli etmeden oynasak ban yermiyiz yemezmiyiz bunu merak ettim açıkcası.

Bilgisayara format attıktan sonra oyunu tekrar yüklemedim bu aralar pes 2021 online 'a sardım :D

Team fortress 2 'de Hile kullanmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkte paylaştığım hileyi deneyebilirler , ancak ban konusunda an itibari ile ne durumda olduğunu bilmiyorum , ona göre kullanın sonra ban attı demeyin de.

Denemek isteyenler için download linki ve virüstotal linkleri aşağıda.

Deneyimlerinizi paylaşın arkadaşlar çalıştıranlar "çalışıyor" yazarsa diğer arkadaşlarda bu konudan faydalanabilir.

kanka inject ettim de hangi tuşla menü açılıyor?

kanka inject ettim de hangi tuşla menü açılıyor?
11.png

hocam basıyorum 2 saat çalışmıyor

emin misin insert tuşuyla çalıştıgına kanka ben inject ettim fakat insertle açılmıyor

Alıntı yaptığım yerde bu şekilde açıklama yapılmış , birde ekstra olarak "chittf2.dll olarak yapacaksın dll ismini." , bahsettiğim gibi oyun yüklü değil şuan bende deneyemiyorum. Çalışmıyorsa farklı injektörler ile deneyebilirsin.

kanka chittf2 değil czittf2.dll yapmak lazım yoksa olmuyor haberin olsun bende açılan pencerede farkettim yazını düzeltirsin
ama aim çalışmıyor videodaki ayarların aynısını yaptım fakat hala aim çalışmıyor bi wall hack çalışıyor

Son düzenleme:
hesal
25-08-2021
Hata alanlar için 4. Sayfadaki verdiğim linkteki Dosyayı indirip
Deneyebilirler.

NOT: RİSK SİZE AİTTİR.

231.png

İsteyen arkadaşlar vardı , keyifli vakit geçirmeleri için paylaşayım dedim.
Hile kullanımında yapamayan kalmasın diye videolu anlatımda yaptım.
İyi eğlenceler.

Durum: Undetected 27.04.2021

(Yinede ana hesaplarınızda kullanmanızı tavsiye etmem)

Hile menü tuşu: INSERT

Not: Arkadaşlar İnjektörlerin doğası gereği hemen hepsini antivirüsler zararlı içerik olarak algılar, ben yine de virustotal sonuçlarını ekliyorum , kendim kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.
Kullanıp kullanmamak size kalmış.

Videolu Anlatım:

be helal olsun elıne saglık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt