thank you. i really like this server.

another problem occured. .net framework error poped up. i reinstalled .net framework but it still didnt work

Merhaba Şuada Hile Kurulumunu Ve Oyun Kurulumunu Yapıyorum Tarih 31.07.2024 Olumlu Ve Olumsuz Geri Dönüşüm Yapıcam.

Hileyi Çalıştıramadım Anlayan Varsa yardım Edebilirmi ?

Son düzenleme:
aga hile güzel ama artık bu oyunu oynayan kalmadı ya

net framework hatası alıyorum, sonrasında hata sesi geliyor ve hiçbir şey olmuyor. Sistemimde en güncel sürümler var. Konu hakkında bir şeyler bilen varsa yardım etmesi harika olur

Selamün Aleyküm 1 haftadır aynı hattayı alıyorum sebebi nedir acaba hileyi çalıştır dedikten sonra. Microsoft .NET Framework uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu. devam'ı tıklatırsanız uygulama bu hatayı yok sayar ve devame etmeyi dener. çıkış'ı tıklatırsanız uygulama hemen kapatılır bir veya daha fazla hatta oluştu.
diye hatta ile karşılaşıyorum şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Selamün Aleyküm 1 haftadır aynı hattayı alıyorum sebebi nedir acaba hileyi çalıştır dedikten sonra. Microsoft .NET Framework uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu. devam'ı tıklatırsanız uygulama bu hatayı yok sayar ve devame etmeyi dener. çıkış'ı tıklatırsanız uygulama hemen kapatılır bir veya daha fazla hatta oluştu.
diye hatta ile karşılaşıyorum şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.
2022 den kalma konu çalışmıyodur büyük ihtimal

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt