Open Source TBH:Task Bar Hero Trainer Hack güncel

ben ai ile yaptım ama cube xp, character xp ve gold çalışmıyor, sadece speed, instakill, god mode çalışıyor sorun olmazsa dc ark at ileteyim direkt src olarak. dc : darkguardiannn
reis ben de dcden yazsam konuşabilir miyiz hangi ai ile yapıyorsun falan bana biraz yardımcı olur musun

Alltaki arkadaş offsetleri vs güncellemeyi bırakmış çalışmıyordu offsetleri falan güncelledim legit combo çalışıyor spped hack, gold multiplier, character xp falan calısıyor bunlar yeter zaten 5ten yukarı yapmayın bence banlanmayın
Dosya masaüstüne alın TBH-Trainer -> x64 -> Release
abi bune

update 25.06.2026

Direkt legit combo basmayın hızlıca ypaıcam diye speedi bozdum ynalışıkla çökertiyor, bypassdan anticheact, unlockers özelliklerini açın farm kısmında gold calısıyor character xpde calısıyordu benim full oldu bakarsınız onada, cube xp multiplierin mantıgını bilmiyordum oyunu oynamadıgımdan yorumları okuyunca anladım ona hafta sonu bakarım offsettleri farklı bozuk çalışmıyor büyük ihtimal. Hero kısmından god mode ve one shot monsters calısıyor düzelltim onları, bunları acıp arkada bırakın yeter zaten speed ile oynamayın çökertiyor !

Oynamadığım için çok bakasım gelmiyor yine de boştayım diye 2 dakika baktım işinize yarasın kullanan varsa boşta oldugumda haftasonu bakarım cube ve speede

bunu kullanın dumper yapamayan varsa haftasonu bakıcam speed ve cubeye

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt