- İletişim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
stop fooling people bro
stop fooling people bro
bro uuhh you shared the unencrypted request but how we encrypt are we do this as always like auth requests sorry for bad english thoAHAHA OK
emır abı profılımde asyalı kız var ne var bundaburdan![]()
wdym bro im jinx9 on ucstop fooling people bro
azra mal biraz kanka ya inanmiyo azra strive bu aradawdym bro im jinx9 on uc
berk abla profilinde asyalı kız var ama sen kızsın ama koreli değilsinemır abı profılımde asyalı kız var ne var bunda
tabi ratcı zeki l0g cocuk adam seniLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar kusura bakmayın ama sürekli olarak 14. - 20. dakikalar arasında VAL 5 hesap yasaklanması ile karşılaşıyorum sabahtan beri uğraşıyorum ama bir türlü çözemedim l0g dosyam biraz uzun olduğu için yukardaki linke attım bir bakıp yardımcı olabilecek birisi varmı ?
what do you mean how do u encrypt it? in the code is ent there is encryption for it toobro uuhh you shared the unencrypted request but how we encrypt are we do this as always like auth requests sorry for bad english tho
mal essek 24 kb ratmi olur zaten l0g dosyasi atmis adamtabi ratcı zeki l0g cocuk adam seni
send your dc usernamewhat do you mean how do u encrypt it? in the code is ent there is encryption for it too