AEHJRT0*JARTOIJRTAOIATJ OLM ADAM KEYİ ATTI HALA FİXLİYENMİYu@ABEX
I installed the DndVanguardV5 emulator, disabled TLS, followed all steps, but I still got permanently banned immediately.
The emulator is detected. Any fixes for this?
annesi beddua okumuş herhaldeAEHJRT0*JARTOIJRTAOIATJ OLM ADAM KEYİ ATTI HALA FİXLİYENMİYu
"What's up folks? I wanted to share some not-yet-leaked tasks and modules source code. Have fun! GamerDoc might patch this soon enough, lmao. You need a VPS (Virtual Private Server) to run the API so Vanguard handles the tasks and modules automatically.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
here is the decrypted auth request for those who are interested.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
make sure to leave +rep
neyden korkuyim içinde task ile alakalı birşey bile yok gene perma atıcak bir source arkadaşım baktı zaten. + rsa keyi hala bulamıyorsan yani no res yapma begin key zaten her yerdeazra korkuyordu en son paylaşmaya
begin key varsa eyw kanka
dökme amandenize dökiyimmi he @Lightning ile muhabbet olma derim![]()
dostum bunu hangi koda hangi satıra yapıştırcam? ve bunu koydugumda van102 account locked çözülcekmi?ECDH Public key:
b6a9822030164a75392cda99f1b999d2153c17dc8f4192ebb01c5565f5716279
to decrypt task response guys
credits to pdawn from uc
anlıyorum bir sinir ve ruh hastalıkları hastanesi öneriyorum en yakınındaki hastaneye git başvurYabanci takliti yaparım çeviriden gelen text teki büyük harfleri küçültür az da kısaltma eklerim kelimelere artık ben havalı piç bir yabanciyim
yabanci takliti yaparız piçiz abianlıyorum bir sinir ve ruh hastalıkları hastanesi öneriyorum en yakınındaki hastaneye git başvur