task ve modules entegre etmeme ragmen 102 alıyorum

senin mi bilmiyorum ama bi tane task vardı onu düzeltmiştim ama nedense 102 atıyorbazen
düzeltilecek başka sorunlarda var zaten field3teki sorunu düzeltirsen 200 dönüyor sadece mesela şöyle örnek vereyim 200 aldın ama sıraya giremiyorsun çünkü fler yanlış buda onun gibi yani öyle örnek vereim

düzeltilecek başka sorunlarda var zaten field3teki sorunu düzeltirsen 200 dönüyor sadece mesela şöyle örnek vereyim 200 aldın ama sıraya giremiyorsun çünkü fler yanlış buda onun gibi yani öyle örnek vereim
loglayarak cözebilir miyim loga düşecek bir şey mi?

102 atmadan önce val 5 verdirticeksiniz eğer uğraşmak istemiyorsanız maçın ortasında çık gir yapıcaksınız

aslında teknik olarak auth kısmında (vg3) 429 (to many req) sebebi ile(genelde gereksiz reauth sebebi ile ama bi nedenden dolayı 1 saat içinde normalde max 6 reauth yapabilrsin ancak sistem bi şekilde 7 tane yapmaya zorluyor bundan dolayı da val5 atıyor ayrıca sürekli oyuna gir çık yapmakta bunu tetikliyor). Hb ve task modules vb bişiler ile 102 yi fixledim. Hatta val 5'i de fixledim ve dün 2 saat kesintisiz oyun oynayıp(no restart ve 102 val 5 yemeden) sıkıldığım için kendim çıktım. Ancak bugün yeni bi sessiz yama yayınladılar bu yama sunucu taraflı sağlamlaştırma büyük ihtimalle. Task modules'ü kolayca handle etmek iş görmeyecek büyük ihtimalle artık ve artık bundan dolayı sürekli olmasa bile bi süre sonra val5 atıyor tüm emular ve şuan çözmeye çalıştığım kısım bu. Bugün emu yu ücretsiz olarak paylaşırım herhalde forumda ama bu sıkıntılar kalmış olacak no res olarak ne kadar süre oyunda kalabilirsiniz henüz test edemedim ve sürekli oyun oynamaktan bıktım test için bundan dolayı birazda forumdaki arkadaşlardan veri toplayacağım hata alanlar ve isteyenler hata aldığı saat aralığındaki emulatörün loglarını kolayca benimle paylaşabilecek(hesap belirteçleri loglarda oto kısaltılmış durumda kontrol edebilirsiniz) böylece daha hızlı bi fix sağlayabileceğim.
bende aynı sorunu yasıom hergün fixliom ertesi gün bozuluo tekrar fixliom

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt