28w9k
Platinum Üye
aslında teknik olarak auth kısmında (vg3) 429 (to many req) sebebi ile(genelde gereksiz reauth sebebi ile ama bi nedenden dolayı 1 saat içinde normalde max 6 reauth yapabilrsin ancak sistem bi şekilde 7 tane yapmaya zorluyor bundan dolayı da val5 atıyor ayrıca sürekli oyuna gir çık yapmakta bunu tetikliyor). Hb ve task modules vb bişiler ile 102 yi fixledim. Hatta val 5'i de fixledim ve dün 2 saat kesintisiz oyun oynayıp(no restart ve 102 val 5 yemeden) sıkıldığım için kendim çıktım. Ancak bugün yeni bi sessiz yama yayınladılar bu yama sunucu taraflı sağlamlaştırma büyük ihtimalle. Task modules'ü kolayca handle etmek iş görmeyecek büyük ihtimalle artık ve artık bundan dolayı sürekli olmasa bile bi süre sonra val5 atıyor tüm emular ve şuan çözmeye çalıştığım kısım bu. Bugün emu yu ücretsiz olarak paylaşırım herhalde forumda ama bu sıkıntılar kalmış olacak no res olarak ne kadar süre oyunda kalabilirsiniz henüz test edemedim ve sürekli oyun oynamaktan bıktım test için bundan dolayı birazda forumdaki arkadaşlardan veri toplayacağım hata alanlar ve isteyenler hata aldığı saat aralığındaki emulatörün loglarını kolayca benimle paylaşabilecek(hesap belirteçleri loglarda oto kısaltılmış durumda kontrol edebilirsiniz) böylece daha hızlı bi fix sağlayabileceğim.val5 neyden kaynaklanıyor pekı