TAŞINDI

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kendine ait bir proje paylaşsan daha çok ilgi görürdü ama sen bilirsin :pain:
canım cicim balım tatlım kendim yapsam ayıptır sölesi deva yra gibi olur ben size en iyi deneyimi sunuyorum

dc var mı reis varsa direkt olarak bana ilet
aga gelir şimdi linkversite 1 saat bekletti 12 dakka kaldı vt 0/0 atamıyorum şuan

ve yanlışın var zorarada stealer gibi virüsler bulunmakta
kral kullanıyorum virüs yok internette 1 kişi virüs dememiş ve emin olalım virüsü level 3 exploite atmazlar onay bekleyebilirsiniz

evet doğrudur stealer mevcut bizzat kendim incelemiştim kullandıkları stealerda dual hook mevcut :thinkie:
ben kullandımda siliyim başka atıyım ozaman

canım cicim balım tatlım kendim yapsam ayıptır sölesi deva yra gibi olur ben size en iyi deneyimi sunuyorum

aga gelir şimdi linkversite 1 saat bekletti 12 dakka kaldı vt 0/0 atamıyorum şuan

kral kullanıyorum virüs yok internette 1 kişi virüs dememiş ve emin olalım virüsü level 3 exploite atmazlar onay bekleyebilirsiniz
linkversite bypassı keşfetmemiş adam daha acıdım şuanda 1 saat bekledim diyor bide kdshfsdjhfdhfkshdfklj
virustoal 0 dedi diye virüs yok mu oluyor crypter vb. nedir bilir misin sen polemiğe giremem hiç senle bu son mesajımdır hadi iyi forumlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
A
aga hesabımda mevcut external

linkversite bypassı keşfetmemiş adam daha acıdım şuanda 1 saat bekledim diyor bide kdshfsdjhfdhfkshdfklj
virustoal 0 dedi diye virüs yok mu oluyor crypter vb. nedir bilir misin sen polemiğe giremem hiç senle bu son mesajımdır hadi iyi forumlar
yok biliyomda yapcagım site bypass olmuyor

kral şimdi ne anlattın açık açık anlat bakam excutor salıyorum virüstotal sonucunu yanlış yazdım zaten o diğer konunun yazısıydı düzeltecektim ayrıca linkversite bypasserinin en kalitelisi var hazır dosyalar kurup zırladıgın için muhtemelen virüs oyuzdendir iyi forumlar bilmediginiz konularla ilgili çok yada boş konuşmayın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt