RoseCheats
Banned
- Ticaret Puanı: 0 / 0
alalh bilir yanlış yazmışımdır a1 türkçe ile tasarım yapıyorum"Profösyönel ekip" ile şüphem yok hocam.
alalh bilir yanlış yazmışımdır a1 türkçe ile tasarım yapıyorum"Profösyönel ekip" ile şüphem yok hocam.
alalh bilir yanlış yazmışımdır a1 türkçe ile tasarım yapıyorum
ne yazcaktımHocam türkçeyi bilmiyom da ingilizce de mi a1 undedected yazmışsınız
ne yazcaktım
beyler makarayı bırakıyorum onlar sırf siz bulun diye 2 yıl önceki tasarımlarımda bıraktığım izler çok takmayın makarayı kukurayıdoğrusu undetected
adam konusuna up almak için ne düşünmüş mantıklı aslındabeyler makarayı bırakıyorum onlar sırf siz bulun diye 2 yıl önceki tasarımlarımda bıraktığım izler çok takmayın makarayı kukurayı
QSDKÖOPQKDOPKSQDKSQDSKOKQ MEVZUYU ÇAKTIadam konusuna up almak için ne düşünmüş mantıklı aslında
Profesyonel* yazmanız gerekirdi, sorun yok iyi satışlar. Bende bir tasarımcı olarak sizi destekliyorum. Bu tür metinleri ChatGPT ile yazdırarak 0 hata alabilirsinizne yazcaktım
gerek yok ya akıl var beyin var millet anlıyoProfesyonel* yazmanız gerekirdi, sorun yok iyi satışlar. Bende bir tasarımcı olarak sizi destekliyorum. Bu tür metinleri ChatGPT ile yazdırarak 0 hata alabilirsiniz