Satıyorum Tasarımın gücü, Rose Studio’da.

altaki des
Selamlar herkese, forum üzerinde gördüğüm kadarı ile tasarımcı eksiği kalmış.
Rose Studio adında tasarım grubunu tekrardan kurdum ve hizmete açık hale sunuyorum.

Amacımız nedir?
Öncelikle, Rose Studio bir çok kaliteli tasarımcı üyelerinden toplanan (A'dan Z'ye) bir çok tasarımcıyı elinde barındıran bir ekip. Böylelikle

tüm isteklerdeki tasarımları yapabiliyoruz, Hile tasarımları olsun finansal tasarımlar, çizim tasarımları , gibi bir çok şey imkanımız mevcut.
Hem ucuz fiyat hem yüksek kalitede tasarımları sizlere sunuyoruz.

Ödeme yönteminiz ve güvenilirliğiniz nasıl olucak?
Evet, öncelikle ödeme yöntemlerimiz ( İban, Papara ) olarak belirlenmiştir güvenilirlik konusunu ise sizlerden tasarım taslaklarını ve istediğiniz şekilleri alıyoruz.

Ödeme yapıldıktan sonra ise sizlerin tasarımına yapmaya başlıyoruz tasarım yapılırken her önemli detayda size haber veriliyor böylelikle istemediğiniz
bir tasarım elinize gelmiyor iş sonunda ise en yüksek kalitede sizlere tasarım gönderiliyor.
( Burdaki tek önemli incelik sırada olduğunuz zaman tasarım gecikebiliyor )

Örnek Tasarımlar:
dtysz_chibi.PNG
1_DAY.gif

Neon_Yesili_Dokulu_Oyuncu_Canl_Yayn_Baslyor_Videosu_1_1_1.gif

2UDOEeE.gif

Fiyat Bilgileri:
150 ₺ - 1000₺ Arasında tasarımdan tasarıma boyutuna göre değişmektedir emeği haketmeyen tasarımlar değildir
Tasarım kalitesine ücret fiyatına göre yapmıyoruz biz yapabildiğimiz kadar iyisini en ucuz fiyata yapmaya çalışıyoruz.

İletişim bilgilerimiz:
discord.gg/rosestudio
duffyxrd ( Kurucu )

Ekibe katılmak istiyorsanız discord üzerinden onun içinde başvuru atıp tasarımlarınızı iletebilirsiniz.
unnamed design sana ait değil

Guzel tasarimlara benziyo elinize saglik

dostum o zaten örnek olsun diye orda var gerisi bize ait

ama hepsini tek kategoriye koyunca bizim gibi görünmüş sildim teşşekürler görüşün için
tamam zaten diğerindede hazır canva yazısı kullanmısınız

eline emeğine sağlık iyi satışlar dilerim

"Profösyönel ekip" ile şüphem yok hocam. :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt