- Ticaret Puanı: 1 / 0
- İletişim
valorantda çalıştığını kanıtlarmısın ?hayır valoranttata çalşıyor kral sslere bakarsan zaten anlarsın tpm bypass felan yazıyor
valorantda çalıştığını kanıtlarmısın ?hayır valoranttata çalşıyor kral sslere bakarsan zaten anlarsın tpm bypass felan yazıyor
kankam çalışıyor garanti kulanmışlıgımda var fakat suan oyun yüklü değilvalorantda çalıştığını kanıtlarmısın ?
pek bilindik bir spoof değil ama kaliteli kral dc den ulaşırsan atarım dclerinitanix kimdi la
sadece dc üzeri satış yapan siteleri bile olmayan cgde konusu bile olmayan kişiye güvenileceğini pek sanmampek bilindik bir spoof değil ama kaliteli kral dc den ulaşırsan atarım dclerini
haklısınız ne diyeyim cg den ban yemişsadece dc üzeri satış yapan siteleri bile olmayan cgde konusu bile olmayan kişiye güvenileceğini pek sanmam
inandık şuandakankam çalışıyor garanti kulanmışlıgımda var fakat suan oyun yüklü değil
beni 1200 tl için dolandırmıştısadece dc üzeri satış yapan siteleri bile olmayan cgde konusu bile olmayan kişiye güvenileceğini pek sanmam
bilmiyorrdum bunuinandık şuanda
beni 1200 tl için dolandırmıştı
rektwtfnin
senin bu ürünü satabilmen için ya alıcının bilmeyen cahil birisi olması gerekli yada ürünün çalıştığını video ile kanıtlamakhaklısınız ne diyeyim cg den ban yemiş
burdan nasıl inanayım tanix ile açtığınıbilmiyorrdum bunu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbakarmısınız buna