Tanışma

Buzy

Bronz Üye
Merhaba
Eskiden beri aralıklarla devam eden bir Wolftü oyuncusuyum.
Fakat güncel olarak ilerleyen süreçte Joygamenin Goley oyunu gibi sonlanmaya yaklaşır durumda olan bu çocukluk oyunumu hile kullanmadan bırakmak istemem )
Umarım indirip pcye enjekte ediceğim hile az da olsa şuan ki oyunun durumundan daha fazla zevk verir )

NOT:Tanışıp disccordumuzda muhabbet sohbet etmek isteyenler dnüş sağlayabilir!

Merhaba
Eskiden beri aralıklarla devam eden bir Wolftü oyuncusuyum.
Fakat güncel olarak ilerleyen süreçte Joygamenin Goley oyunu gibi sonlanmaya yaklaşır durumda olan bu çocukluk oyunumu hile kullanmadan bırakmak istemem )
Umarım indirip pcye enjekte ediceğim hile az da olsa şuan ki oyunun durumundan daha fazla zevk verir )

NOT:Tanışıp disccordumuzda muhabbet sohbet etmek isteyenler dnüş sağlayabilir!
Benim bildiğim goley oyunu seneler önce kapandı. Eğer oynayabilecegim bir platform varsa söyleyebilir misin ?

"Joygamenin Goley oyunu gibi sonlanmaya yaklaşır durumda olan bu çocukluk oyunumu hile kullanmadan bırakmak istemem"
Evet onu ben de okudum fakat hile kullanmadan bırakmak istemem arkadaş çok karışık yazmış bu cümleden benim çıkardığım goley oyunu sonlanmamis daha bitmeden hile kullanıp öyle bırakmak istiyorum. Bildiğiniz goley hilesi varsa soyler misiniz ?
Benim bu cümleden anladığım bu

"Joygamenin Goley oyunu gibi sonlanmaya yaklaşır durumda olan bu çocukluk oyunumu hile kullanmadan bırakmak istemem"
Tamam tamam şimdi jeton düştü bir arkadaş tanışmaya konu açmıştı böyle böyle onun altına yazı yazmak yerine arkadas konu açmış.
Şimdi jeton düştü k.b

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt