Visual
Efsane Üye
internete girebiliyorsan sorun yokkral etc dosyasını direk sildim birşey olurmu?
internete girebiliyorsan sorun yokkral etc dosyasını direk sildim birşey olurmu?
Nerede paylaşıyorlar? Kimseyle işbirliğim yok.senin kırdığın bazı spooferlar falan başka yerlerde de paylaşılıyor sen paylaştın sonra direk reezli paylaştı çalıyor mu yoksa iş birliğimi var
Looks like the Crâck version can't be used anymore
düzeldi bu arada açıyoda bakımda sanırım uygulama
sysreset şu an bakımda hatası veriyo
Fixed (Just Re-Download)fix need up
Permanent kullanıyorsan disk seriali değiştirmez evet ama geriye kalanları değiştiriyor. Tabi işe yarıyor mu bilmem paste zatenAsus da çalışmıyor boşuna denemeyin ayrıca serial değiştirmiyor injector de değişiyor ama sistem üzerinde işlem sağlamıyor emeğe saygım var ama boş spoof kullanmayın boşuna
hocam sıkıştırılmış klasör geçersiz hatası veriyor açamıyorum uygulamayı nasıl çözerim?Permanent kullanıyorsan disk seriali değiştirmez evet ama geriye kalanları değiştiriyor. Tabi işe yarıyor mu bilmem paste zaten
Piyasada hiç ücretsiz spoofer kalmamışken bunları bile arar olduk eyvallah LOLSHAN başkanPermanent kullanıyorsan disk seriali değiştirmez evet ama geriye kalanları değiştiriyor. Tabi işe yarıyor mu bilmem paste zaten
kendi loaderlarında geçende paylaştığın aımbotu paylaştılarNerede paylaşıyorlar? Kimseyle işbirliğim yok.
Kim?kendi loaderlarında geçende paylaştığın aımbotu paylaştılar