@FLexLaynn ın paylaştığı all in loaderde spooferi açtım vcsass.sys hatası alıyorum popup bp yide açınca gitmiyor taktiklazım driveri silince serialler değişiyor orjinaller banlı olduğu için dönemiyom
loaderdaki others sekmesindeki popup bypassı kullan@FLexLaynn ın paylaştığı all in loaderde spooferi açtım vcsass.sys hatası alıyorum popup bp yide açınca gitmiyor taktiklazım driveri silince serialler değişiyor orjinaller banlı olduğu için dönemiyom
popup bp ile çalışmıyor demiiloaderdaki others sekmesindeki popup bypassı kullan
onu kullanıyorum gitmiyor malesef popupu bile kapatmıyor ya bende sorun var yada uygulamadaloaderdaki others sekmesindeki popup bypassı kullan
bypassa tıkla oyun açılır açılmaz f2 bas bakimonu kullanıyorum gitmiyor malesef popupu bile kapatmıyor ya bende sorun var yada uygulamada
deniyorum hocam hemenbypassa tıkla oyun açılır açılmaz f2 bas bakim
olmadı malesef dc de ekranda açabilirm @FLexLaynnbypassa tıkla oyun açılır açılmaz f2 bas bakim
duzeltmek için jobobject ile disk ram + cpu sınırlayabilirsinbypassa tıkla oyun açılır açılmaz f2 bas bakim
çalısıyorduzeltmek için jobobject ile disk ram + cpu sınırlayabilirsin![]()
sc delete vcsass
sc delete cvas
sc delete vcas