SYNAPSE X ROBLOX EXECUTOR

NovaProjects

Platinum Üye
Synapse x hesabımı satıyorum

Fiyat: 80 TL

Synapse x roblox üzerindeki her hileyi çalıştırmanızı sağlayan en iyi executor olarak geçiyor sitesinde fiyatı 200 tl

kendi hesabım olduğu için çalınma riski yoktur

yıllardır roblox oynamıyorum 4 sene önce bıraktım ve satmak istiyorum açıkcası bu yüzden satıyorum

ödeme yöntemi papara ve ininal mevcuttur

Synapse x hesabımı satıyorum

Fiyat: 80 TL

Synapse x roblox üzerindeki her hileyi çalıştırmanızı sağlayan en iyi executor olarak geçiyor sitesinde fiyatı 200 tl

kendi hesabım olduğu için çalınma riski yoktur

yıllardır roblox oynamıyorum 4 sene önce bıraktım ve satmak istiyorum açıkcası bu yüzden satıyorum

ödeme yöntemi papara ve ininal mevcuttur
Satmanın amaçlı nedir? Ayrıca satarsan synapse x sadece 1 hwid kabul etmekte. Satın aldığın anda ve transfer etmediğin Anda hesabın ban yer. Alıcı kişiyle discordda iletişim kurman lazım synapse x ye ticket açarak hwid transfer yapabilirsin :) .

Satmanın amaçlı nedir? Ayrıca satarsan synapse x sadece 1 hwid kabul etmekte. Satın aldığın anda ve transfer etmediğin Anda hesabın ban yer. Alıcı kişiyle discordda iletişim kurman lazım synapse x ye ticket açarak hwid transfer yapabilirsin :) .
ya açıkcası kullanmıyorum zamanında aldım ve öyle durdu isteyen veya lazım olan varsa alabilir

Yanlış
2 kişi aynı anda girerse ban yer hesap başkasının pcsinde açınca 1 gün snora giriş yapabiliyorusn aynı anda girmessen ban yemmessin yani

alakası yok synapse de 24 saatte bir Hwid Değiştirebilirsin.

Sağolasın bu bilgiyi bilmesem alabilirdim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt