synapse x Crâck

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sophie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sophie

jeans suit a big butt huh?
Diamond Üye
selam acaba bildiğin herhangi bir synapse x Crâck var mıdır? eski sürüm yeni sürüm fark etmez yani meraktan soruyorum çok bağımlısı değilim ama olursa güzel olur.
boş boş yorum kasanları raporluyorum bilginiz olsun
@B1F dc ekler misin Kola#5292

Son düzenleme:
loaderı bırakayım belki uzun süre sonra crackleyebilen çıkar : D @mahircayan @LordH4SS4N

selam acaba bildiğin herhangi bir synapse x Crâck var mıdır? eski sürüm yeni sürüm fark etmez yani meraktan soruyorum çok bağımlısı değilim ama olursa güzel olur.
boş boş yorum kasanları raporluyorum bilginiz olsun
@B1F dc ekler misin Kola#5292
Arkadaslar launcheri buldum vt de bırakıyorum kırmaya çalışacaklar ilgilenip dcden iletişim haline geçebilir ödüllerim olacak.
Link:
VirusTotal:
banlamayın virustotal de bıraktım zaten istemeyen kullanmasin zaten synapsenin kendi sitesinden de launcheri indirebilirsiniz bedavaya ama key lazim

Arkadaslar launcheri buldum vt de bırakıyorum kırmaya çalışacaklar ilgilenip dcden iletişim haline geçebilir ödüllerim olacak.
Link:
VirusTotal:
banlamayın virustotal de bıraktım zaten istemeyen kullanmasin zaten synapsenin kendi sitesinden de launcheri indirebilirsiniz bedavaya ama key lazim
bruh adam launcheri verdi zaten :D

launcher atılsa bile senelerdir kıran olmadı ve böylesine bir korumayı kıracak kişilerin bunu kırmakla uğraşacağını sanmam :thinkie:

kırmak çok zor zaten kırabilen kişinin synapse x gibi bir programla uğraşacağını sanmıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt