SYMETRİCKS Crâck ME

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
2 koruma aynı anda basılıyormuydu ya unpacklemeye çalışınca ismi değişiyor birde.

crackyebilecek varsa hayret duyarım içinde her korumadan var :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
SELAM DOSTLAR KISA KESİCEM SYMETRİCKS LOADERİ ELİME GEÇTİ STRİNGLERİNDE RAT FLN YOKU SİZE VERİYORUM BUYRUN :
VT :
yapabilen varsa helal olsun

eskiden satın almısdım skype veya google acık olsa bile giremiyordun injectlemiyordu hileyi 24 gunum varken ban atmışlardı bana sebepsiz yere
sebepsiz yere dediğin symetricks adını alıp insanlara rat atıyordunuz sametle ondan atmıştım (hala atıyorsunuz)

sebepsiz yere dediğin symetricks adını alıp insanlara rat atıyordunuz sametle ondan atmıştım (hala atıyorsunuz)
kanka oyle birşey hayatta olmadı haberin olsun sana daşşagına yazmışdım o mesajı :D rat atmıyordum kimseye sizin adınızdan kendi adımdan insan cagırıp atıyordum bu doğru.

bende Crâck denedimde adamlar fazla şey açtırmıyor birtek string çekiyosun oda birşeye yaramıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt