2 koruma olduğu için unpacklenmez tabi hata verir. Yani cracklenmez bu bencecrackyebilecek varsa hayret duyarım içinde her korumadan var
eskiden satın almısdım skype veya google acık olsa bile giremiyordun injectlemiyordu hileyi 24 gunum varken ban atmışlardı bana sebepsiz yere2 koruma olduğu için unpacklenmez tabi hata verir. Yani cracklenmez bu bence
yapabilen varsa helal olsunSELAM DOSTLAR KISA KESİCEM SYMETRİCKS LOADERİ ELİME GEÇTİ STRİNGLERİNDE RAT FLN YOKU SİZE VERİYORUM BUYRUN :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sebepsiz yere dediğin symetricks adını alıp insanlara rat atıyordunuz sametle ondan atmıştım (hala atıyorsunuz)eskiden satın almısdım skype veya google acık olsa bile giremiyordun injectlemiyordu hileyi 24 gunum varken ban atmışlardı bana sebepsiz yere
kanka oyle birşey hayatta olmadı haberin olsun sana daşşagına yazmışdım o mesajı rat atmıyordum kimseye sizin adınızdan kendi adımdan insan cagırıp atıyordum bu doğru.yapabilen varsa helal olsun
sebepsiz yere dediğin symetricks adını alıp insanlara rat atıyordunuz sametle ondan atmıştım (hala atıyorsunuz)
bende Crâck denedimde adamlar fazla şey açtırmıyor birtek string çekiyosun oda birşeye yaramıyoryapabilen varsa helal olsun
sebepsiz yere dediğin symetricks adını alıp insanlara rat atıyordunuz sametle ondan atmıştım (hala atıyorsunuz)
symetricksi crackleyecek birisini bilmiyorum
şu an kapalımıauth sunucusunu düşürmek çok kolay oldu ama sadece test etmek icin yoksa kurucusunu severim
Sanırım evet çünkü kapanıyor süreklişu an kapalımı