Çözüldü surqlext şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
invite wave yapılan bi hileyi bi insan niye satın alır ki :D böyle bir şey yapacaksan tüm istenen şeyleri toplayıp gamesense hesabı alman lazım

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : surqlext
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : aldığım hesapta oyun oynayamadan hesap ban yedi ve mesajlara cevap vermiyor.
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 05.01.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/fatality-16-guenue-var-ucuza-satildi.65485/
bu arkadaştan bu hesabı aldım fakat gün içinde hwid talebi attığı için adamlar hesabın satıldığını anlayıp ben aldıktan 2 3 saat sonra daha oyun atamadan banlıyorlar yardımcı olurmusunuz

umrum dışı PĞDSAFĞDAWĞFDOAWOF olum ne komik insanlar. Geçmiş olsun bu arada kanka

Merhaba, Saygideger Cheat Global Yetkilileri ve Kullanicilari.
Divine Software ile yasamis oldugum konu nedeniyle yeni konular açamamaktayim. Yeni açtigim bütün hesaplar spam'a düsmektedir. Konu ile ilgili Cheat Global Discord üzerinden bir ticket actim ancak bir önceki basvurumda red cevabi aldigim için kanitlar sunulmasina ragmen yeni basvurum dikkate alinmamis ve biletim kapanmistir. muhattap olabilecegim kimse bulunmamaktadir. hesaplarim banlanmaya ve iletilerim silinmeye devam edilmektedir haksiz kazanclarin ve dolandiricliklara goz yumulmasi adeletsizliginizi ve taraf tuttugunuzu acikca belirtmektedir.
22.12.2024 tarihinde "Easy Pro" adli rünü satin almak için 78 dolar ödeme yaptim. Para hesabina gemistir fakat bir haftalik bekleyise ragmen ürün teslim edilmemistir ve tarafima ne ürün teslim edilmistir ne de ödeme iade edilmistir.
Western konusunda ise islem iptal edilmistir ve konu kapatilmistir. Hiçbir yetkili sorumluluk almamaktadir ve konu kapanmisur.
Talebim:
Mevcut yapilan ödeme için gerekli kisiler ile görüsülüp ürün teslimi yapilmasi veya ücretin iade edilmesi ve gerekli kisilere gerekli yaptirimlarin uygulanmasidir.
Su anki açamada adaletsizlik oldugunu düsünmekteyim ve
kimse sorumluluk almamaktadir. konuyu asla gundeme getirmemektedirler .
yapilan forumlari ve hesaplari silmektediler, divine software ise cevap vermemekte ve sorumluluk almamaktadir. ve cozum odakli hic bir yaklasiim sunulmamaktadir. tarafsiz ve cozum odakli yaklasiminizi talep ediyorum. + taleplerim silinmeye ve goz ardi edilmeye devam ederse karsi taraf hic bi sey yapmadan kazanc saglamis olacak .

Divine Software ile yasamis oldugum konu nedeniyle yeni konular açamamaktayim. Yeni açtigim bütün hesaplar spam'a düsmektedir. Konu ile ilgili Cheat Global Discord üzerinden bir ticket actim ancak bir önceki basvurumda red cevabi aldigim için kanitlar sunulmasina ragmen yeni basvurum dikkate alinmamis ve biletim kapanmistir. muhattap olabilecegim kimse bulunmamaktadir. hesaplarim banlanmaya ve iletilerim silinmeye devam edilmektedir haksiz kazanclarin ve dolandiricliklara goz yumulmasi adeletsizliginizi ve taraf tuttugunuzu acikca belirtmektedir.
22.12.2024 tarihinde "Easy Pro" adli rünü satin almak için 78 dolar ödeme yaptim. Para hesabina gemistir fakat bir haftalik bekleyise ragmen ürün teslim edilmemistir ve tarafima ne ürün teslim edilmistir ne de ödeme iade edilmistir.
Western konusunda ise islem iptal edilmistir ve konu kapatilmistir. Hiçbir yetkili sorumluluk almamaktadir ve konu kapanmisur.
Talebim:
Mevcut yapilan ödeme için gerekli kisiler ile görüsülüp ürün teslimi yapilmasi veya ücretin iade edilmesi ve gerekli kisilere gerekli yaptirimlarin uygulanmasidir.
yapilan forumlari ve hesaplari silmektediler, divine software ise cevap vermemekte ve sorumluluk almamaktadir. ve cozum odakli hic bir yaklasiim sunulmamaktadir. tarafsiz ve cozum odakli yaklasiminizi talep ediyorum. + taleplerim silinmeye ve goz ardi edilmeye devam ederse karsi taraf hic bi sey yapmadan kazanc saglamis olacak .
@oQeF @L3G @Lightning 🙏

Talebim:
iki tane mesaj atamıyorsun gidip uzun uzun text yapıyorsun mesajı attığın yerde tamamen yanlıs 20 mesaj yapıp konu açma hakkın varken hala şikayet konularına mesaj atıyorsun öncelikle bu dediklerimi göz önünde buldur ve ilk başta açtığın şikayet konunla ilgilenen @oQeF in mesajını tekrar oku

Not: Hala mesaj atmaya devam edeceksen ve yanlıslık oldugunu düşünüyorsan 20 mesaj yapıp konu açabılırsın ama farklı konuların altına bu şekilde yazmamalısın

isa bilal şimşek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt