Suriyeliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SheriffPold

Diamond Üye
İnternet cafede calismaktayim bu vatan hainleri Ülkesinden geldiklerinden beri rahat yok bu ülkede utanmadan birde Türk vatandası oluyor t.c kimlik falan cikarmis Fotokopisini istiyor Mecburiyetten patron yanimda olduğu için yapmam zorunda kaldım kusura bakmayın Beyler

İnternet cafede calismaktayim bu vatan hainleri Ülkesinden geldiklerinden beri rahat yok bu ülkede utanmadan birde Türk vatandası oluyor t.c kimlik falan cikarmis Fotokopisini istiyor Mecburiyetten patron yanimda olduğu için yapmam zorunda kaldım kusura bakmayın Beyler
olmaz

Bizden Niye Özür Diliyonki Anlamadım Sen mi Getirdin O Picleri Sanki

İnternet cafede calismaktayim bu vatan hainleri Ülkesinden geldiklerinden beri rahat yok bu ülkede utanmadan birde Türk vatandası oluyor t.c kimlik falan cikarmis Fotokopisini istiyor Mecburiyetten patron yanimda olduğu için yapmam zorunda kaldım kusura bakmayın Beyle
Hangi Şehirdesin?

Benim kafemde suriyeliler ve arapça konuşmak yasak. İnsanların keyfini kaçırıyorlar bağırarak ve hepside apış arası gibi kokuyo.
eski internet cafe zevki kalmadı ya her gittiğim yerde 3-5 tane veled suriyeli var bide arapça konuşuyo eşşek herif hatta bi tanesine dalacaktım zor tutmuştum kendimi

bide okul önünü gör kardeşimi almaya gidiyom lan okul önü ful suriyeli kaynıyo anasını avradını yemin ederim 50 kere bağırmışımdır artık gözümün içine bakıyolar ne zaman bağıracak acaba diye

adres ver gelcem

kovman gerekliydi özrünü kabul etmiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt