Suriyeliler gerimi dönüyor?

ülkede trafik sorunu maaş sorunu vb. azalacağını düşünüyorum
Hocam şimdi onlar gideceği için maaşlar artar çünkü Türkiye'de işçilerin nereden baksak %30-%40 suriyeli diyebiliriz belki de daha az ama ben ortalama söylüyorum. Bunların yarısı işçi olup yarısı ülkesine dönse fabrikada ve ya tarımda Suriyeli işçi olmayacak bizim millet'te şu anki parayı sevmiyor mecburen de çoğu bizim gibi gençler işe gitmeyip onları işe sevdirmek için maaşlarını yükseltebilir, yani maaşlar yüksek olursa çoğu genç işe gider gibi düşünüyorum zaten ben gibi çoğu insan bunu diyor maaşlar azalmaz ama bir tık artabilir ne kadar artar bilemiyorum en fazla 21k ise 5-6k ekstra üstüne eklenir gibi

Gençler gitmeyi düşünmüyor orda büyüyenler gider gibi fakat su an israil saldırısı var sanırım savasmak için gençlerde gidebiliriz diyordu Konuştuğum bazıları şu yüzden savaşmadıklarını söyledi Şu an oradaki mualif güçlerdede essad'ın yanında savaşanlar arasında'da akrabaları oldugu içinmiş ama israil savaşında düşman belli oldugu için gideriz falan diyenler oldu

bizim mahallede herhangi bir eksiklik yok tarafımı ilgilendiren durumda bu düzenini kuranların çoğu dönmeyeceğini söylüyor haberde 2 3 yere gitmişler hepsi döneceğiz inşallah diyor genelleme yapınca senelerdir burada olan işini kuran işe giren evlenen insanlar kalır gitmeyecekler kısaca aynı tas aynı hamam

her yerde suriye protestosu var, her gün duyuyorum

Bizim alt komşu ve üst komşu dün helallik istedi gidiyorlar tam sayı yok 10m suriyeli varsa 3-4m gidicek gibi duruyor

Ben suri seviyor nargile Türkiye çok güzel QOWKWKSKSJSJWJWJ

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt