Çözüldü supercell hile

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sensuelle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sensuelle

Master Üye
İletişim
ben biraz hayatsız olduğumdan tüm supercell oyunlarını oynuyorum bu oyunların hilesi veya ben oyunda değilken oyunu oynayan botu var mıdır? Bu hesapların kasılmasının verdiği rahatlıkla oyuna girmek istemiyorum bi süre

ben biraz hayatsız olduğumdan tüm supercell oyunlarını oynuyorum bu oyunların hilesi veya ben oyunda değilken oyunu oynayan botu var mıdır? Bu hesapların kasılmasının verdiği rahatlıkla oyuna girmek istemiyorum bi süre
clashbot vardı herhalde tam hatırlamıyorum pcden acıyosun o kendi saldırıyo koylere

Clash of clans'da bot vardı myBOT diye open source, bir dönem kullandım günlük görevleri yapıpı afk köyleri bulup saldırıyordu falan ama şuan hala düzgün çalışan bir bot var mı bilmiyorum.

Herhangi bir hile olduğunu sanmıyorum, daha önce hiç karşılaşmadım. Ancak arkadaşın belirttiği gibi bir çok supercell botları mevcut hocam. Araştırırsan bulabilirsin, indireceğin hile isimli kötü amaçlı yazılımlara da dikkat et.

supercell de bi şuan brawl stars mod menu configleri falan yapılıyo onun harici diğer supercell oyunlarında private sv harici bir hile olduğunu sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt