mrtvexn
Gold Üye
aga burdaki global valo için işe yarıyor denedin mivaloda çalışır mı
aga burdaki global valo için işe yarıyor denedin mivaloda çalışır mı
denemedim reisaga burdaki global valo için işe yarıyor denedin mi
valla ben valoyu silmiştim gördüm burdakini umutlandım dedim şanısmı deneyim çalışıyor ama seviyorum valoyu undecet hilelerle bile kullanmam artık ne olur ne olmazdenemedim reis
adam gibi aimbot hilesi gelmediği sürece bende hile kullanmayı fazla düşünmüyorumvalla ben valoyu silmiştim gördüm burdakini umutlandım dedim şanısmı deneyim çalışıyor ama seviyorum valoyu undecet hilelerle bile kullanmam artık ne olur ne olmaz
haah aynen biraz param olursa hangardan alırım belki ama akıyo ordakileradam gibi aimbot hilesi gelmediği sürece bende hile kullanmayı fazla düşünmüyorum
çok pahalı knk deymez bence zam gelcek diye duymuştum alacaksan şimdi al zam gelirse hiç alamazsınhaah aynen biraz param olursa hangardan alırım belki ama akıyo ordakiler
sadece wallhack olanı 8 tl sanıyordum alayım dedim usd imiş onaylama kısmında 108 tl dedi dedim dalga mı geçiyorsun canımçok pahalı knk deymez bence zam gelcek diye duymuştum alacaksan şimdi al zam gelirse hiç alamazsın
dalga geçmiyor öyle zatensadece wallhack olanı 8 tl sanıyordum alayım dedim usd imiş onaylama kısmında 108 tl dedi dedim dalga mı geçiyorsun canım