Sürekli laf sokan çocuğun hikayesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RedSpace 

Emekli Mod
Bir gün sürekli laf sokan bir çocuk varmış. Bu çocuğun herşeye bir lafı ve cevabı mutlaka varmış ve bitmiyormuş. Okula giderken serviste bile herkese laf sokuyomuş ve bir gün servis şöförü sinirlenip çocuğu servise almamış. Özel bir taksi tutup ona yollamış ve taksiciye de sıkı sıkı tembih etmiş "Bu velet ne derse desin sakın ama sakın konuşma, sürekli laf sokup herşeye bir cevap buluyor" demiş. Neyse, çocuk sabah okula gitmek için kalkmış ve taksiye binmiş. Takside başlamış konuşmaya. Benim annem doktor, babam mühendis olsa ben mühendis olurdum. Babam doktor, annem mühendis olsa bende doktor olurdum demiş. Annem muhasebeci olsa babamda pol*s olsa ben pol*s olurdum demiş. Bu böyle her bindiğinde konuşmaya devam etmiş ve taksici de bir gün dayanamamış ve "Annen or**pu olsa babanda peze**nk olsa sen ne olurdun? Diye sormuş ve çocukta "Taksici olurdum" abi demiş.

hahahaha çok komiq lan bu yarıldım yaw

Ahaagagag Boşluğuma Geldi :D :D DD ♿♿♿♿♿♿♿♿️ nnasıl buLDuN yA bUNU aLLAh AllAH ♿♿♿♿♿♿♿♿

ayn iyi fıkra ama bu bi site var yaa hatırlamıom ama var hangi site acaba?

Hafif bir gülümse oldu ama hafif öyle abartılacak kadar değil :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
images

Hatırlıyorum bir yerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt