H4xry
Gold Üye
Yorum kasa kasa bitiremedi thread paster
Benim sıyırmışken yaptıklarımı siz bu halinizle yapamazsınız
Yorum kasa kasa bitiremedi thread paster
tabi efendimYorum kasa kasa bitiremedi thread paster
sanki marsa çıktı havalara bak justen biberde böyle hava yokYorum kasa kasa bitiremedi thread paster
Bir s1k bildiğin yok hazır srclerin stilini değiştirip paylaşıyorsun en azından böyle saçma sapan srcler yerine kendi methodları kullanarak bir şeyler yapıyorum derhal burayı terket hwid banını kaldıramayan dogpro için discorddan yardım isteyen aşağılık herif.Yorum kasa kasa bitiremedi thread paster
Tadında bırakın, ne düşündüğünüz gerçeği değiştirmez.tabi efendim
sa
sanki marsa çıktı havalara bak justen biberde böyle hava yok
öz abim gelmişBir s1k bildiğin yok hazır srclerin stilini değiştirip paylaşıyorsun en azından böyle saçma sapan srcler yerine kendi methodları kullanarak bir şeyler yapıyorum derhal burayı terket hwid banını kaldıramayan dogpro için discorddan yardım isteyen aşağılık herif.
r7flex abim diyosa haklıdırBir s1k bildiğin yok hazır srclerin stilini değiştirip paylaşıyorsun en azından böyle saçma sapan srcler yerine kendi methodları kullanarak bir şeyler yapıyorum derhal burayı terket hwid banını kaldıramayan dogpro için discorddan yardım isteyen aşağılık herif.
tamam kankam senin en iyisiTadında bırakın, ne düşündüğünüz gerçeği değiştirmez.
"sanki marsa çıktı havalara bak justen biberde böyle hava yok"
Wooow paster lorduda geldiğine göre ilgi çekmiş konu.Bir s1k bildiğin yok hazır srclerin stilini değiştirip paylaşıyorsun en azından böyle saçma sapan srcler yerine kendi methodları kullanarak bir şeyler yapıyorum derhal burayı terket hwid banını kaldıramayan dogpro için discorddan yardım isteyen aşağılık herif.