zaten fakat onlinda pek iş görmüyor config de bulamadım internetteknk indirdum kurdum aşırı iyi birsürü şey var istediğin herşey ama multiplayer oynicaksan 1.8.8 sürüm
dostum config yapabilirsem dicemde config sistemi varmıda yapıyım config sistemi varsa config atcam sağlam legit killaura ama killaura iyi vurmuyor eğlencene kalmış açman açmaman başka şeyler vuruyor bakarımzaten fakat onlinda pek iş görmüyor config de bulamadım internette
dostum Crâck değil bu leak bide içindek ratı kaldırdık ben bilmezsemde arkadaşlar kaldırdı banada öğrettilerbok gibi paste hile .bat ile Crâck olanlar genelde ratlı oluyor uzak durun
rat olsun veya olmasın paste hacked client bi boka yaramazdostum Crâck değil bu leak bide içindek ratı kaldırdık ben bilmezsemde arkadaşlar kaldırdı banada öğrettiler
bu çok kötü bir hile yenisi baya iyi chate .help yaz ordan komutlara bakarsınmodülleri hangi tuşa nasıla atıyoruz
yenisi geldiyse Crâck gelirbu çok kötü bir hile yenisi baya iyi chate .help yaz ordan komutlara bakarsın